vineri, 20 ianuarie 2012

Ce parere aveti - Ne imbogatim ?

 Multi ani au trecut de cand nu mai reactionez la astfel de email-uri, dar cand esti pe net de cand exista net in Romania mi se pare si normal. Totusi nu stiu din ce cauza acesta mi-a captat atentia si deci am tinut sa vi-l impartasesc ca sa nu regret cumva ulterior. Regretele vin din ce nu am facut, nu ce am facut (gresit sau nu). Va las pe voi sa apreciati si sa dati curs intuitiei personale. 
*****
Salutare, ce e scris mai jos e un copy paste de pe un site,,, dar prefer sa va zic cu cuvintele mele.
     Ideea e ca se face un motor de cautare cum e google care se doreste sa le ia fatza la astea prezente si pentru asta ii trebuie cati mai multi utilizatori. Avand trafic mult ( utilizatori multi) vor veni si reclamele de unde vor iesii banii. Cei de la Wazzub sunt dispusi sa dea 50% din profit la userii care se inscriu acum si cu ajutorul carora incep traficul. Tot ce trebuie e sa te inscri aici: WAZZUB  si apoi la randul tau sa trimiti si sa le spui si la altii sa se inscrie ca sa fie cat mai multi inscrisi in reteaua  Wazzub cand isi va da drumul la 09 aprilie. 

    Ce te costa e 5 minute in care intri pe link, te inscrii, citesti mailul primit, dai click pe verificare mail si trimiti si tu un mail la randul tau la alti prieteni.  Cu cat mai multi prieteni ce or dat click pe link-ul trimis de tine, cu atatia dolari vei primi tu mai mult. Restu citeste mai jos ca zice bine!


E O SANSA DE A REALIZA UN VENIT SUPLIMENTAR...PE VIATA!!!,FARA INVESTITII, FARA TRUDA MARE, FARA SA CUMPARATI SAU VINDETI CEVA!!!
Actioneaza imediat ! Este sansa ta ! Mai tarziu va fi inutil!


Buna ziua stimate domn/doamna
Ma numesc  Cristian si am o afacere de nerefuzat pentru dvs . Este cea mai buna afacere pe care am intalnit-o , punand in balanta ce investesti si ce castigi.
    In maxim 3 luni te poti pensiona, daca te implici . Nu este gluma !
Uneori ,cel mai important lucru este sa actionezi repede .Imaginati-va un proiect care are potentialul sa devina urmatorul GooTwitFacePon si aveti avantajul de a fi unul dintre primii care se inscriuINAINTE DE PRE-LANSAREA  OFICIALA  -1 ianuarie 2012
.
G*R*A*T*I*S pentru totdeauna  : NICI O TAXA + NIMIC DE TRIMIS + NICIO MUNCA DE FACUT + NIMIC DE VANDUTNIMIC DE CUMPARATNIMIC DE DESCARCAT = AFACEREA PERFECTA
Dar trebuie sa fii iute : cu cat te pre-inregistrezi mai repede fara  nici un cost, cu atat mai multi bani poti face doar prin invitarea altor  membri  G*R*A*T*U*I*T*
 Cate 1 dolar pentru fiecare membru inscris  pe 5 generatii ( nivele) luna de luna , pe viata .
Sumele pot fi foarte mari : consultati cele trei materiale atasate sau descarcate
PORNITI CHIAR ACUM !
ATENTIE !!
Inscrierea  FREE se termina la:  09 aprilie 2012
Recomandarea mea este sa parcurgeti pasii urmatori :
Pasul I- Accesati  si inscrieti-va : http://signup.wazzub.info/?lrRef=b608a dandu-va email-ul

Pasul II- Cititi :
Ati auzit de WAZZUB ?
1. Ce este Wazzub   ?
Wazzub se doreste a fi o comunitate globala care ne plateste., in care utilizatorilor li se ofera solutia ca in locul motoarelor de cautare existente ca Google si Yahoo sa foloseasca Wazzub . Este unfapt cunoscut ca Google, Yahoo si Ask castiga miliarde de dolari doar pentru faptul ca cei mai multi dintre noi folosesc serviciile lor.

2. Despre ce este vorba in aceasta prezentare?
In aceasta prezentare trebuie clarificat ca Wazzub nu este un multi level marketing (MLM) sau  un program de tip Matrice. Este o companie care a fost infiintata de investitori de calitate din 2007 si care au intentia de a depasi  Google-ul. Noul motor de cautare  doreste sa imparta 50 % din profit cu toti membrii sai inscrisi GRATUIT care  raman   membri  GRATUITI , intru-cat n-au nici o obligatie de a plati vreo taxa sau sa-si  upgradeze contul. Inscrierea este 100% gratuita pana la 1 aprilie 2012.
3 . Este oare o gluma sau o inselatorie ?
Nu este o gluma, Wazzub este cu adevarat un proiect de multe miliarde de dolari, in lucru. Este cu adevarat unic fata de Google , ca el va imparti 50 % din profitul lui cu membrii inscrisi GRATUIT pana la 1 aprilie 2012 . Spre deosebire de programe similare care au fost lansate mai inainte ca “homepagespays.com  “si   “viradyne.com” , inscrierea in acest motor de cautare nu costa nici o taxa de administrare sau lunara. Nu vi se va cere sa cumparati sau sa vindeti nimic ca sa castigati bani cu Wazzub.

4. Daca noi va satisfacem conditia de a nu cumpara sau vinde, cum obtine bani acest motor de cautare ?
Buna Intrebare! Sa luam Yahoo sau Google ca exemplu ! Aceste 2 motoare de cautare au un milliard de utilizatori pe luna care folosesc serviciile lor., fara sa plateasca pentru asta..Aceste motoare de cautare populare fac milioane de dolari, doar prin afisarea de reclame pe site-ul lor., din aceasta rezultand o medie de apoximativ 1 $  /unic  utilizator /luna . Wazzub foloseste o tehnologie asemanatoare cu Google si Yahoo, existand si alte venituri suplimentare importante .


5- Cum poate Wazzub sa imparta 50 % din profit cu membrii inscrisi GRATUIT ?
Wazzub castiga bani din publicitate . 50 % din profit . este distribuit actionarilor si investitorilor care deja au investit in proiectul lor, restul de 50% vor fi dati tuturor membrilor inscrisi GRATUIT, care folosesc WAZZUB ca pagina de pornire (homepage).

6. Care este secretul din spatele Wazzub ?
Wazzub este acum la etapa inregistrarii care se va termina la 09 aprilie 2012.
Secretul din spatele usii este metoda de inscriere la acest program care se face prin invitatie. Daca vrei sa te inregistrezi  obtii link-ul de recomandare, si apoi obtii imediat un altul personal . Inscrierea are limitari si pentru acest motiv invitatia ar putea sa nu mai functioneze mai tarziu , asa ca pre- inregistreaza-te, acesta fiind momentul optim.
 
7. Cand este programat sa fie lansat motorul de cautare ?
Daca te pre-inregistrezi acum, atunci iti poti accesa  pagina web , intre 1 ianuarie si 09 aprilie 2012 . Vei putea sa-ti verifici  zona cu membrii noi si sa-ti vezi linia de sub tine,cum creste, invitand lumea cu ajutorul link-ului de recomandare.. Persoanele recomandate la Wazzub  sunt denumite  “Producatoride dolari”. El arata ca , cu cat mai multe persoane recomanzi in perioada de pre-lansare cu atat mai mult vei castiga cand programul este lansat.

8. Cand vafi lansat  cu adevarat motorul de cautare?
In aprilie 2012 motorul de cautare  va deveni activ pentru membrii inscrisi  GRATUIT , care se inscriu acum  , care vor incepe sa castige bani. Cursuri practice  cuprinzatoare si seminarii web  vor fi prezentate pentru a face din Wazzub pagina ideala de pornire. Cateva din noile dezvloltari  vor include un motor de cautare personalizat, update-uri la informatii, cele mai bine vandute produse online, divertisment, video si jocuri de abilitate. Folosind feedback –ul si comentariile primate de la utilizatori, se vor promova noi strategii. Cand toate caracteristicile vor functiona fara erori , echipa Wazzub va lansa varianta finala a motorului de cautare Wazzub , la 1 iulie 2012. pentru a tinti transformarea in bani a proiectului, avand scopul de a-si servi milioanele de utilizatori .

9. Cum va reusi noul motor de cautare impotriva motoarelor de cautare ca Google si Yahoo ?
Ar fi bine  sa consultati Wazzub Frequently Asked Question (FAQ).  Acest motor de cautare va rezista mult timp datorita urmatoarelor motive:
  1. Fara concept de Matrice- Cele mai multe planuri de afaceri  sunt legate de un anumit  tip de matrice, de exemplu  3x5 prin care esti limitat la 243 de membri.  La Wazzub nu exista  limitary. Invitati cat de multi membri doriti .
  2. Nicio sarcina de indeplinit- Veti gasi motoare similare de cautare care va cer sa  completati formulare, sa dati anunturi, sa impartiti link-uri sau sa dati click-uri pe reclame. La Wazzub , doar il setati ca pagina de pornire (homepage) si asta este tot .
  3. Nimic de descarcat- In nici un moment , nu va trebui sa descarcati vreun program sau joc sau toolbar care contin in mod frecvent  programe periculoase .La Wazzub nu este nimic de descarcat
  4. Nicio activitate regulata- In majoritatea planurilor de afaceri, dvs. trebuie sa ramaneti active , in ciuda faptului ca aveti o linie uriasa sub dvs. La Wazzub, veti fi recompensat pe viata pentru membrii, pe care-I recomandati pana la inchiderea prelansarii din 31 martie 2012.
  5. Nicio taxa – Unele afaceri,  adesea , fac inscrieri gratis,dar deindata ce te-ai inscris, trebuie sa te upgradezi .Wazzub ramane GRATIS pentru totdeauna.
  6. Nicio Linie sau Schema Piramidala – Multe programe sunt alcatuite de asa maniera sa avantajeze oricum membrii care s-au inscris pe primele nivele ,Wazzub vrea  sa construim afacerea impreuna. Wazzub nu plateste numai pentru reteaua personala , dar deasemenea pentru intregul profit pe care Wazzub  il castiga de la toti membrii. Proiectul este facut sa ramana sustenabil .    
10.   Cat de mult castigam cu Wazzub ca  membri inscrisi  GRATIS ?
Wazzup  intentioneaza sa plateasca 1 $  fiecarui  “Producator de Dolari” pentru fiecare persoana recomandata. Astfel cand vei recomanda 500 sau 1000 sau 3000 de membri ,vei castiga 500$, 1000 $ sau 3000 $ in fiecare luna ca venit residual pasiv .
Ce vei pierde cand tot ce ti se ofera este GRATIS ?
 Acei ce sesizeaza  aceasta oportinitate, vor fi recompensati cu darnicie .

 Porniti acum !
Pentru inscriere prin recomandare accesati link-ul :

Pasul III- Cititi :
DE CE ESTE WAZZUB ATAT DE DIFERIT ?
Urmati-ne pe Twitter. Aceasta este unica cale ca sa primiti update-uri privind amuzantul nostru proiect.
 Unii ar putea spune ca WAZZUB este doar o alta oportunitate de afacere, dar n-au dreptate:  WAZZUB este deosebit !
Este un avantaj real pentru fiecare utilizator sa se inscrie la  WAZZUB si sa-i invite pe altii sa faca acelasi lucru, deasemenea.
Iata cele mai importante 7 motive pentru a o face :
_______________________________________________________________________________________________________
#1 Nici o matrice = Nici o Limita
Cele mai multe oportunitati de afaceri sunt legate de o matrice fixa.Dar este un mare dezavantaj ca nimeni nu-ti spune nimic despre aceasta:
o matrice , inseamna o limitare! De exemplu intr-o matrice 3x5, linia de sub tine este limitata la 3x3x3x3x3=243 membri
La WAZZUB, nu exista nici o limitare.  Poti invita cat de multi membri doresti .
_______________________________________________________________________________________________________
#2 Nicio “ Munca”  de Facut
In alte oportunitati de afaceri , trebuie sa indeplinesti  niste sarcini regulate ca sa ramai “calificat”;
de exemplu., sa dai click pe anumite link-uri/sa completezi formulare / sa vizitezi zilnic site-uri /multe alte activitati “cerute”!
La  WAZZUB, trebuie doar sa setezi  WAZZUB  ca pagina de pornire  (homepage) dupa pre-lansare  - si asta este tot !
_______________________________________________________________________________________________________
#3 Nicio Descarcare
Intai ei iti spun ca trebuie doar sa te inscrii ; apoi iti spun ca trebuie sa descarci aplicatia lor, toolbar-ul lor, programul lor sau altceva.
Uneori ,aceasta este o incercare de a introduce programe periculoase sau programe spion in calculatorul dvs.. 
La WAZZUB  nu faceti nicio descarcare.
_______________________________________________________________________________________________________
#4 Nicio activitate
In multe alte afaceri, trebuie sa ramai “activ” ca sa primesti bani, chiar si dupa ce deja ti-ai construit o retea uriasa sub tine .
 La  WAZZUB, noi va vom plati toata viata , pe baza retelei pe care ati creat-o in timpul pre-lansarii.
Dupa ce va termina pre-lansarea la 31 martie 2012 , va veti pastra   $FACTOR  pentru totdeauna – garantat !
_______________________________________________________________________________________________________
#5 Nicio taxa inseamna Nicio Taxa – pentru totdeauna
V-ati inscris vreodata intr-o afacere  care se  intitula gratuita ,dar dup ace v-ati inscris ,   v-au spus ca trebuie sa platiti o taxa odata sau lunar ca sa participati?
Nu la  WAZZUB - WAZZUB ramane  gratuit pentru totdeauna !
_______________________________________________________________________________________________________
#6 Nicio afacere falsificata
In unele afaceri   membrii se platescunii pe altii cu produse contrafacute sub forma de cursuri video sau cu o Carte electronica . 
La  WAZZUB facem afaceri adevarate , creind “Internetul  pefect “ pentru toti membrii , afisand reclame, oferind servicii si promovand oferte speciale;nu vi se cere sa cumparati sau sa vindeti ceva .
_______________________________________________________________________________________________________
#7 Nicio Piramida
Multe afaceri sunt alcatuite ca o piramida . In varf  gasesti cateva persoane care fac o multime de bani, dar cei mai multi dintre membri castiga “ mai nimic sau chiar nimic .
La WAZZUB, toti membrii construiesc afacerea impreuna, acesta este motivul  pentru care am numit-o PUTEREA LUI  “NOI”!
Dupa pre-lansare,fiecare membru  inscris inainte de lansare (1 aprile 2012)  primeste partea lui din toate profiturile la WAZZUB, nu numai din retea .
 Cu cat mai multi utilizatori atragem, cu atat mai mare va fi profitul care se va imparti .
The more users we attract, the more profit will be there to share.
Cu cat vei invita mai multi membri free (inscrisi gratuity) in perioada de pre-lansare cu atat mai mare $FACTOR –ul tau personal va creste mai mult .
 

Pasul IV- Cititi  :
WAZZUB - Puterea lui “ Noi”

- Este un adevar ca Google si Facebook castiga miliarde de dolari , doar datorita faptului  ca noi , utilizatorii de Internet, folosim serviciile lor. Este timpul sa intelegem ca noi , “utilizatorii” putem sa decidem cine poate castiga asa multi bani.  WAZZUB este prima comunitate cu adevarat globala care plateste “utilizatorii” doar pentru ca au ales ca Pagina de Pornire  Wazzub.

 -- GRATIS PENTRU TOTDEAUNA

 -- NICI O OBLIGATIE DE INDEPLINIT –

Este asa de simplu : Cu cat adera mai multi utilizatori la familia Wazzub cu atat mai multi bani castigi. Este simplu !

Nu va vine sa credeti ca exista o astfel de afacere?

Iata argumentele  ca WAZZUB nu este o teapa:

       De ce oare WAZZUB te plateste luna de luna fara sa faci nimic, dupa  31 martie 2012?
       Este Simplu! WAZZUB nu o spune ,ca sa nu ne jigneasca,dar are nevoie de noi ca “material de umplutura” ca “balast” sau un termen  mai potrivit,ca “fundatie” a acestei  “ constructii” ; noi vom fi baza de utilizatori initiala a acestui motor de cautare,  vom ramane pe viata ca utilizatori ai acestui motor de cautare . Noi vom fi “radacina “ de unde se va dezvolta acest motor de cautare . Alta modalitate de a ne “ fideliza” decat prin  banii  pe care ni-i vor plati pe viata  nu ar fi posibila.
      Cum ar putea oare sa “ disloce “ un numar mare de utilizatori de la “Google” si sa-i  “transfere “ la WAZZUB ?  Oferind avantaje greu de refuzat , adica acesti bani ! 
     Credeti ca ar fi vreo problema sa plateasca acesti bani dupa ce WAZZUB va fi lansat la 1 aprilie  2012 ?
    Bineinteles ca nu ! Banii vor fi platiti din reclamele si alte servicii oferite de acest motor de cauate..Iata de ce , calitatea noastra  de “Fundatie “ a acestei “constructii este foarte importanta.  Nu avem nimic de facut decat sa lucram daca se poate  zi si noapte sau macar in timpul liber in acest interval de timp de maxim3 luni ,adica pana la 31 martie 2012 sa invitam cat mai multe persoane.  Cand se va trage linie sa avem cat mai multi invitati. Iata de ce  WAZZUB nu ne cere nimic , dupa ce motorul de cautare va incepe sa functioneze, pentru ca daca ne-ar cere ceva , multi poate ar pleca . In acest fel , va intreb cine ar fi fraier sa plece, chiar daca ar castiga doar un dolar ? Dupa cum vedeti constructia este foarte inteligenta, din ea avand de castigat atat investitorii , cat si actionarii cat si  NOI , membrii  FREE . Banii vor veni atat din reteaua pe care vi-o creati cat si suplimentar din diferenta pana la 50% din profitul WAZZUB.
    Asa ca nu va puteti permite luxul sa pierdeti aceasta oportunitate.
    Sunt sigur ca ati pierdut multe altele…
    Ati mai vazut vreo afacere care  sa nu va ceara nimic si sa va plateasca?
     Aveti de muncit doar maxim 3 luni si dupa aceea veti castiga bani luna de luna toata viata.
     Deja fiecare zi , fiecare ora pe care o pierdeti ,se va reflecta in castigul pe care-l obtineti ,asa ca nu mai astepati .

 La 1 Ianuarie 2012 vom incepe oficial  Prelansarea  WAZZUB .

Ai un avantaj  sa fii unul dintre primii care incep sa-si construiasca grupul.

Acceseaza link-ul:   WAZZUB-Puterea lui “NOI”

Introdu adresa ta de email si da click pe “GO”. Apoi verifica-ti email-ul pentru a-ti vedea scrisoarea de bun venit sau vei primi instantaneu link-ul personal pe care apoi il vei promova ca sa invitati alti viitori membri .

Exemplu de castig : daca inviti 5 persoane sa adere la Wazzub, si ei fac acelasi lucru pe o adncime de 5 generatii castigi aprox. 4000 $ /luna , ai un venit PASIV , pentru tot restul vietii fara sa faci NIMIC diferit fata de ceea ce faci zi de zi.

Dar daca inviti cate 10 persoane pe adancime de 5 generatii , venitul tau EXPLODEAZA , castigi cate 110.000 $ in fiecare luna. Nu este NICI o limita !

Atentie !  F. F. Important :ca sa vedeti cati membri ati inscris ,dati click pe link-ul dvs. si introduceti adresa dvs . de mail cu care v-ati inscris si  va va aparea numarul de membri inscrisi de dvs.

Pasul V – Invitati prietenii si partenerii sa devina o parte a acestei povesti de success.

WAZZUB - Date de Logare
Am vesti importante pt. dvs.
In acest moment va puteti obtine datele de logare la biroul dvs . virtual.
Pentru aceasta dati click pe link-ul dvs pe care l-ati primit la inscriere.
Va aparea pagina Wazzub cu formularul de inscriere
Apasati cheita din partea de sus a paginii si veti primi formular.
Primaul este formularul de logare
Altul este cel de primire a parolei ( password)
Va treceti adresa de email apasati "SUBMIT"
Veti primi parola in cateva minute la adresa dvs. de email.
Reveniti ca mai sus la pagina Wazzub
Introduceti adresa dvs. de email cu care v-ati conectat si parola ( nu merge cu copy ,paste)
Apasati "SUBMIT" si intrati in biroul virtual.

ATENTIE !
A inceput numaratoarea inversa! 9 APRILIE este ultima zi !
Incepeti foarte serios sa promovati afacerea ,oferind link-ul primit ca sa castigati bani.

AVETI  DE MUNCIT MAI PUTIN DE 3 LUNI
si daca va ocupati serios ,
dupa 9 APRILIE  VA PUTETI PENSIONA doar daca veti munci suficient de mult.

Daca  pierdeti  si oportunitatea aceasta, NU CRED CA VETI MAI GASI ALTA ASA DE AVANTAJOASAUPDATE la acest articol aveti aici