luni, 13 februarie 2012

ANONYMOUS: La miezul nopţii vom publica informaţii secrete despre SIE şi SRI

Intr-un mesaj postat pe internet şi semnat AnonOpsRomania, se precizează că la ora 00:00 vor fi publicate, printre altele, conturi bancare, tranzacţii secrete şi alte informaţii legate de noul premier al României, Mihai Răzvan Ungureanu.

Hackerii români s-au supărat pe Mihai Răzvan Ungureanu"Astăzi, la miezul nopţii, noi cei de la AnonOpsRomania, vom publica informaţii legate de serviciilor de informaţii din această ţară: numere de telefon, contacte, cam tot ce ne-a căzut pe mână. E un protest legat de noul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, care a fost şeful SIE", se anunţă în mesajul postat pe internet.

"Îi vom acorda lui MRU o atenţie deosebită: conturi bancare, numere de telefon, tranzacţii secrete şi modurile în care s-a implicat în trecut în politică", se mai spune în mesaj, potrivit ibitimes.co.uk.
"Nu ne vom opri aici şi vom arăta ceea ce el a încercat să acopere împreună cu adevăratele creiere ale serviciilor de securitate. Cum România s-a dus la vale în ultimii 20 de ani, în ceea ce priveşte sistemul bancar, privatizat integral în prezent, şi ce rol a jucat Israelul în toată povestea asta. Nu contează cât de multă zăpadă vor aşeza peste muşamalizările lor, noi o vom îndepărta pentru a ajunge la adevăr", scriu hackerii români, care şi-au intitulat operaţiunea "SnowMelt" (topirea zăpezii).