joi, 29 septembrie 2011

O zi intensa de chemtrails in Timisoara !

Astazi a fost dupa parerea mea apogeul stropirii de chemtrails peste orasul Timisoara. Niciodata nu am vazut atata intensitate si perseverenta pana acum. Desi saptamana trecuta am remarcat de asemenea o activitate intensa peste jumatate Ungaria (Gyor- Budapesta) si sa miram ce desfasurare de forta este necesara pentru a acoperi o astfel de portiune de peste 100 de km aproape concomitent. Revenind la Timisoara, a durat aproape toata ziua, cel putin de la ora 11 pana la ora 20 seara cand am observat ultima dara alba si urata peste cerul deja semi-intunecat.
Pana si darele mi s-au parut mai intense si mai groase ca pana acum, iar aerul a ramas imbacsit prin combinarea soarelui, ce se dorea a fi unul frumos de toamna, cu mazga chimica aruncata in zare.
Din pacate am avut de alergat astazi si deci de stat in aer liber, iar inhalarea acestui aer mi-a creat o senzatie de greata la stomac ... din nou, mai mult mental decat fizic. Insa respirand si pe gura la finalul antrenamentului am simtit si o oarecare senzatie de fierbinte si arsura la nivelul palatului din cavitatea bucala, dar si uscaciune in cavitatea nazala. Nimic alarmant, insa sesizabil daca esti atent. In plus mi-am controlat mult mai greu respiratia, obosind mai repede ca de obicei.
Cat despre privelistea cereasca de apus, aceasta a fost pe cat de superba pe atat de trista stiind astazi cauza. Imi amintesc ca acum cativa ani ma minunam de aceste apusuri de soare atipice in Romania, cu nuante de aureola boreala, ceva ce nu exista inainte. Insa atunci erau mai rare si nu aveam habar de cauza si nici curiozitatea de a afla. Insa astazi am avut timpul necesar sa observ transformarile din timpul zilei si sa le conectez de activitatea intensa din cer. Acel albastru azur catre sters prin care nu se mai vede albastrul intens si adanc al noptii, acei nori stralucitori cu toate nuantele de roz si violet in ele ca niste neoane, toate acestea par a fi acum doar reflectia acelor particule de barium si aluminium (cele mai cunoscute) si nimic mai mult. Astfel ce credeam initial ca era doar o opera de arta naturala, superba si magica pictata de cer, astazi nu e altceva decat un panou reflectorizant, artificial, creat cu ajutorul acestor dare chimice si metalice. Oare pana cand si oare unde vom ajunge in acest ritm, deoarece nimeni nu da socoteala si nici un raport despre ele, desi toata lumea le vede. Intre timp insa cerul nostru se schimba, bolile respiratorii, ale senilitatii se agraveaza si se multiplica, nu avem nici o idee despre scop si consecinte, dar le inghitim zilnic.

Un comentariu:

  1. Nimeni nu spune nimic despre acest genocid planetar, SI DACA DEZBATI SUBIECTUL CU CINEVA TE CONSIDERA NEBUN !

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!