marți, 31 ianuarie 2012

Dezvăluiri ŞOCANTE despre SUCURILE pe care le consumi zilnic. "Oamenii au devenit COBAI pentru marile corporatii"

 Dezvăluiri ŞOCANTE despre SUCURILE pe care le consumi zilnic. "Oamenii au devenit COBAI pentru marile corporaţii"
Nu există nicio băutură care să îţi potolească setea mai bine decât apa. Iar după ce vei citi acest material, atunci când vei ieşi la restaurant nu vei mai vrea să consumi băuturi acidulate, ci vei cere, fără să stai pe gânduri o sticlă de apă.

Sucurile acidulate te îngraşă

Băuturile carbogazoase conţin atât de multe zaharuri încât organismul este dat peste cap. Specialiştii danezi au realizat un studiu care a demonstrat cât sunt de nocive aceste băuturi.

Aceştia au împărţit un grup în patru categorii: unii au fost rugaţi să lapte îndulcit, alţii să bea cola dietetică, alţii să bea apă, iar alţii să bea numai băuturi acidulate.

După şase săptămâni primele trei grupuri nu au arătat schimbări majore în metabolism, însă grupul care a consumat numai băuturi acidulate a şocat prin grăsimile acumulate în perioada care s-a scurs.

Sucurile acidulate conţin substanţe chimice IGNIFUGE

Mai multe băuturi carbogazoase, printre care şi Mountain Dew, conţin foarte mulţi extraşi chimici, care sunt dăunători corpului. Dacă aceste băuturi sunt consumate pe stomacul gol, pot provoca ulceraţii, sau chiar arsuri ale intestinelor.

Sucurile acidulate te transformă în COBAI


Băuturile carbogazoase sunt atât de dăunătoare, încât pot genera schimbări metabolice majore. Ba chiar, în urma mai multor studii s-a scos la iveală faptul că aceste lichide pot da dependenţă, lucru pe care companiile producătoare îl au în vedere pentru optimizarea profiturilor.

Sursa

P.S. As adauga avertizarea legata de acel studiu in care la Cola dietetica nu s-au observat modificari majore. Probabil nu in 6 saptamani, dar pe termen mai lung cu siguranta - avand in vedere indulcitorii care sunt mai nocivi decat zaharul, ca sa nu mai vorbim de chimicalele ce se gasesc in Cola. Dar poate compania a contribuit la finantarea studiului pentru a mai scapa de competitie. In mod mai voalat/iscusit insa, bagand apa in prim plan si asociindu-si produsul cu apa si laptele. Nu putem exclude ipoteza aceasta.