miercuri, 29 august 2012

Katty Perry - illuminati sau razvratita?

Pentru ca nu stiu din ce motive, dintre multitudinea de subiecte mai ample si cu titlu document mult prea multi dintre voi prefera postari despre conspiratii, illuminati, mass-media si celebritati, va propun spre vizionare urmatorul videoclip. Nu e repros ... sau poate e ... insa e bine sa fim deschisi si spre date si evenimente istorice, economice, solutii, chiar daca lumea show-bizzului e atat de atractiva incat uneori de acapareaza fara sa vrem.
Deci urmatorul videoclip este interesant in esenta pentru ca ofera date contradictorii. Katy Perry foloseste foarte multa simbolistica, masonica, oculta, si nu numai, insa mesajul in sine si derularea videoclipului duce catre "trezirea ei" si ruperea barierelor. Ma intreb daca e razvratita, a schimbat baricada ca si Eminem, sau e doar cu titlu de confuzie si de a masca apartenenta prin fals si uz de fals. Si mai e o chestiune, dupa numarul de vizualizari cam pare foarte bine promovata, mult prea promovata pentru a fi ceva autentic. Totodata este si un promo pentru un film al ei care s-a lansat in iulie, si pe care nu l-am vazut pentru a ma putea pronunta. Si dupa cum va tot repet de cate ori am ocazia, manipularea se produce cel mai eficient cand bagi doar o mica doza de minciuna intr-o mare doza de adevar.
Acestea sunt datele care trebuiesc luate in calcul pentru o mai buna judecata. Astept parerile voastre despre cum descifrati voi acest videoclip, mai ales ca puteti s-o faceti de data asta si in rubrica de comentarii, recent deschisa :)

2 comentarii:

  1. Diavolul poate sa ia multe forme ... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Defapt,Katy Perry incearca prin melodia wide akawake sa ne demonstreze ca nu mai face parte din illuminati.La inceput ,katy perry ia forma unei diavolite intunecate,itr-un tunel nesfarsit.Pe parcurs,apare Katy Perry in varianta de copil,care defapt e partea care n-a ajuns atinsa de rautate.Cu ajutorul ei reuseste sa treaca peste rau.Fotograful batran care o tot fotografiaza e Lucifer.Ea reuseste sa treaca cu bine de el,dar sufletul ei este grav ranit.Insa,diavolul se opune dorintei ei.Cu toate aces;tea,partea ei buna,o ajuta si mai mult sa depaseasca situatia.Ramane un singur pas,cand Lucifer incearca sa o atraga(sub forma unui print) si cainele hipnotizant.Atunci ea nu se lasa pacalita,si il anihileaza de tot din sufletul ei.Apoi,revine cu forte proaspete.Exsista alte multe dovezi,astea sunt doar cateva.Dar o alta dovada care insoteste opinia mea e decalaratia ei de pe Twitter,adusa lui Lady Gaga;Sa folosesti blasfemia ca mijloc de divertisment e la fel de ieftin ca un comediant care spune un banc rasuflat,

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!