marți, 24 mai 2011

Un alt scandal sexual iese la iveala - petrecere sexuala organizata de Munich Re in 2007

Sexskandal bei Ergo : Wie Herr Kaisers Truppe feierteCompania germana de asigurari Munich Re a trebuit sa concedieze executivii care au fost responsabili de organizarea petrecerii sexuale din Budapesta in 2007. Asta dupa ce acum au iesit la iveala poze si detalii despre acea petrecere in publicatia germana Handelsblatt. O echipa din Dusseldorf a companiei a invitat 100 de persoane de top din cadrul companiei sa se bucure de 20 de prostituate platite in avans. Mai tarziu firma s-a laudat despre petrecere in ziarul lor personal, HMI Profil. A fost "o distractie criminala" scria ziarul lor conform traducerii.
Raportul actual titreaza ca petrecerea a avut loc la una din baile din Budapesta, bai ce sunt deschise publicului si frecventate de turisti. Insa pe durata petrecerii baia in cauza si-a inchis portile pentru clientii obisnuiti.
Sexskandal bei Ergo : Wie Herr Kaisers Truppe feierte
Cineva de la petrecere descria scena ca fiind ceva de genul: "intre 2 izvoare termale s-a plasat o scena pe care 2 prostituate si un barbat ce se prezenta ca fiind pestele lor se satisfaceau intre ei."

Ziarul dezvaluie totodata ca prostituatele erau folosite ca niste sclave sexuale, fiind codate pe baza de culori. Cei 5 membrii din topul listei, fiind numiti astfel cei mai performanti din grupul prezent, aveau cele mai bune oferte, avand acces la prostituatele cu bratari albe si galbene.

Bratara galbena - sunt disponibila pentru favoruri sexuale.
Bratara alba - Imi pare rau ! Senior executivii m-au rezervat deja (au pus ochii pe mine).
Bratara rosie - Sunt hostessa !

Femeile erau de asemenea si stampilate de fiecare data cand erau "folosite", pentru ca executivii sa stie cati colegi au ajuns la ele pana atunci.
Executivii luau fetele in baldachini cu perdele, unde puteau face ce doreau.

Handelsbatt si-a obtinut informatiile de la cineva care era pe post de asa zis portar la acea petrecere ("toti cei implicati stiau ca e vorba de prostituate" afirma acel el/ea), de asemenea de la cativa invitati si un purtator de cuvant al companiei care era in mod remarcabil foarte strans legat de petrecerea scandaloasa.

"Este adevarat ca in iunie 2007 a avut loc o deplasare stimulativa la Budapesta", afirma Alexander Becker, Seful Departamentului de Media si Comunicare din cadrul Ergo Insurance Group AG. "Cercetarile noastre au aratat ca intr-o seara in timpul acestei deplasari au fost prezente 20 de prostituate."
"Acum examinam si alte evenimente in cadrul HMI", spunea el. "Conform informatiilor prezente acesta a fost un incident izolat."
Petrecerea este "o violare serioasa a regulilor organizatiei si ea nu va fi tolerata", a afirmat compania intr-o declaratie. "Managerul si membrii responsabili nu m-ai lucreaza pentru noi".
(Aparent insa mai multi dintre cei ce au participat la aveniment mai lucreaza acolo.

Si de parca evenimentul in sine nu era indeajuns de scandalos si rusinos, acum CEO-ul afirma ca de fapt nimeni nu-si mai aduce aminte exact ce s-a intamplat.

Torsten Oletzky spune ca Munich Re investigheaza ce s-a petrecut acolo, insa e foarte dificil de aflat cu exactitate. Aparent toata lumea era intr-un delir continuu si astfel fiecare isi aminteste cu totul altceva.
"E o adevarata controversa cu ce s-a intamplat in acest spa. Noi vorbim cu mai multi participanti din acea deplasare. Iar povestea lor despre evenimente variaza semnificativ de la unul la altul. Indiferent insa de detalii, evenimentul a fost o mare greseala"- spune the CEO.

Sursa: Business Insider

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!