marți, 27 iulie 2010

E oficial – Obama este un presedinte ilegal !


Dupa o perioada lunga de polemici pe tema nasterii lui Obama in America (Hawai) sau in Kenya, luna aceasta au fost date publicarii actele doveditoare cum ca acesta s-a nascut in Kenya. Stirea a aparut chiar in Globe, astfel ca nu a dus lipsa de audienta. Totusi certificatul de nastere publicat este acelasi cu cel aratat anul trecut de avocata Orly Taitz, care insa a fost discreditata si copia numita falsa. Si toate astea pentru ca certificatul aratat de Obama din Honolulu Hawai nu este unul original pe negru, cum sunt toate certificatele de nastere de acolo si pentru ca au aparut mai mult martori care atestau ca el este din Kenya, iar problemele nu s-au oprit nici la numarul lui de Social Security, numar care a fost inregistrat in Connecticut intre anii 1977-1979, ani in care Obama era in liceu in Hawai si in nici un caz in Connecticut, unde nici el nici parintii nu au fost in acei ani. In plus acel numar ar fi fost asociat cu o persoana de 87 de ani, nascuta prin anii 1890’. Pare ca Obama a folosit 2 numere de Social Security, ceea ce ar fi ilegal si fraudulos fara o explicatie bine motivata, ceea ce nu avem in acest caz. Incepand de la inregistrari medicale lipsesc o gramada de date care sa autentifice cetatenia lui, insa nu a fost investigat pentru asta precum alti cetateni americani cu astfel de situatii. 

Ramane insa intrebarea, de ce ? Care ar fi fost motivul ca acest om sa fie impins pana sus la presedintie, fara sa fi indeplinit conditia minima de a fi cetatean american. Misterele continua… Au fost destule voci care il vad pe Obama inlaturat de la putere, iar acest scandal izbucnit din nou si in forta printr-o publicatie mai mare tind sa confirme asta. Trebuie sa existe motive foarte clare pentru asta, motive pe care noi insa nu le stim la aceasta ora. Insa daca el va fi inlaturat, in acest moment singurul inlocuitor se intrevede a fi Joe Biden

Gasiti o colectie de date si fotografii despre asta aici. Articolul din Globe nu se poate accesa din Romania, se pare ca revista cenzureaza aria noastra prin internet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!