vineri, 28 septembrie 2012

Lumea in care traim - Trezirea oameni buni!

Pentru fiecare zi in care tu nu faci nimic s-au mai dus cateva ore pretioase din viata ta. Tu nu stii cat ai de trait si nu stii cand e prea tarziu sau prea repede pentru tine, dar stii cand ai folosit prezentul si cand nu. Desi n-am scris demult un articol doar din capul meu, m-am gandit ca este o idee buna sa aduc in prim plan niste constatari recente. Adica sa nu mint, am scris luna trecuta "Ajunge" insa acela a fost glasul mintii mele intr-un moment de furie interioara la tot ce se intampla. Acum e completarea catre actiune :)
Lumea in care traim e si lumea ta intelege odata asta. Ea nu te face pe tine decat in masura in care o lasi tu sa te faca. 

Sunt vremuri de incertitudine acerba si asta nu este o noutate. Insa ce nu-mi place mie este ca intre statistici, evolutii si lectii de istorie pe de o parte si realitate prezenta pe de alta parte, exista o discrepanta mare. Noi parca refuzam sa invatam din greselile trecutului. Mai mult decat atat, asteptam sa vina cineva sa ne salveze.

Am vorbit cu foarte multa lume in ultima vreme despre pulsul lucrurilor. Tonul comun este ca fiecare isi doreste lucruri care nu mai tin de planul material. Daca plasezi o intrebare de genul: "ce iti doresti in viata ta, sau ce faci cu ea?", raspunsurile nu vin precum in anii anteriori si nici procentul celor care se gandesc la ban, job bine platit nu mai este o prioritate. Asta pe langa celebrul raspuns cu "nu stiu", care oricum ramane inca un lait motiv.

Ce anume insa este o prioritate este cuvantul speranta, sau zambet, sau bunatate, sau valoare. Si asta indiferent de persoana in cauza. Si acum sa vedem ce se intampla de la dorinta la fapta.
Aici e marele semn de intrebare. Pentru ca daca pun tot aceleasi persoane sa intreprinda ceva concret in a aduce o schimbare, sau a fi un exemplu pentru cei din jur, ii cam tine maxim cateva zile de exaltare dupa care revin in letargia atat de caracteristica somniferelor.

Dragii mei, daca invatam de la toti oamenii care au realizat ceva in viata lor, atat astazi cat si in istorie, ei au niste puncte comune, printre care perseverenta, indiferent cat dureaza drumul lor individual.

Eu va spun un lucru. Astazi mai mult ca de obicei este important cu cine te inconjori. Ai nevoie de doza aceea permanenta care sa te motiveze, care sa te ajute cand tu singur(a) nu poti face fata continuitatii in planul tau. Astazi mai mult ca pana acum e nevoie sa faci studii minutioase in jurul tau si sa aduni oamenii de actiune, care nu doar vorbesc ci care au puterea necesara sa se si tina de asta. Si cand gasesti un astfel de om langa tine sau il intalnesti din pura "intamplare" nu-l lasa sa iasa din viata ta, chiar daca aparent nu aveti lucruri sau activitati in comun.

Calitatea si perseverenta este un necesar de care ai nevoie pentru a-ti schimba viata. 

Turma doarme inca si numarul ei te depaseste de asemenea, pentru a te lasa dominat 90% din timpul tau de astfel de energii. Fa o selectie si curata in jurul tau. Cauta ce ai cu adevarat nevoie, cauta acele calitati pe care le doresti in viata ta si nu fa rabat de la ele. Avem nevoie sa ne cladim ca si grup de oameni puternici, nu izolati pe ici pe colo, ci adunati si conectati, pentru a reusi sa depasim procentul covarsitor de adormiti.

Cu siguranta ca schimbarea se va produce, insa ai si tu de adus o contributie in asta. Nu renunta, nu pica in depresie sau in letargie, contribuie, fa parte din rescrierea istoriei, care oricum se rescrie cu sau fara tine, insa viteza cu care se intampla asta depinde si de tine.

Actiune si vointa pentru viata ta si viitorul tau!

miercuri, 12 septembrie 2012

Lucruri de luat in considerare - despre aur si argint!

Stiti ca promovez investitiile in aur si argint fizic pentru protectia cea mai sigura in vremuri tulburi. Nu este nici un secret, iar cine a inceput sa achizitioneze inca de acum 2 ani de cand va motivez la asta poate sa fie multumit si relaxat fata de toata inflatia care exista. Macar este o patura de salvare. Si inca suntem inainte de marele boom. Cat de inainte? E greu de estimat cu manipularile masive, insa cand ele se vor epuiza atunci Evrika!!! Si la disperarea FED-ului de acum s-ar putea sa nu mai fie timp lung.

Sa vedem noi date pentru voi:
  • pentru prima data in istorie China a importat aur, dublu fata de Trezoreria Statelor Unite. (si stim ca a inceput o colecta serioasa in ultimii ani pentru a ajunge la rezerva necesara cat sa fie competitiva fata de toti marii strangatori de aur).
  • Fed-ul american este in faza in care fie isi devalorizeaza serios dolarul, ceea ce deja se cam vede pe burse, fie moare. Dolar mai ieftin, metale mai scumpe si putere de cumparare mult scazuta.
  • Un trailer interesant despre dedesupturile Fed-ului si noua generatie de tineri care vor salva ceva. Inca nu a iesit filmul "animat" dar nu mai are mult:
Acestea completeaza bine lucrurile dezvaluite pana acum ,inclusiv cateva stiri noi despre care am scris.

Link-uri de incalzire pentru noii veniti:
Inevitabilul se apropie - Declaratii soc intr-o tara nordica: Ne pregatim sa renuntam la euro. Este o catastrofa totala 
Marea tradare din 2012 - China si America 
Specific:
Articolul introducere despre investitii in aur si argint
De ce sa cumparam aur si argint azi?
Un calcul interesant asupra valorii unciei de aur si argint
Scandal pe piata metalelor pretioase
Eticheta "argint"
Eticheta "aur"
Spor la citit :)

marți, 4 septembrie 2012

Retrospectiva prognozelor de anul trecut raportate la azi - Siria

Pe baza urmatorului articol va invit sa recititi acest "label cu 3 articole, marca Lindsey Williams", incepand in ordine cronologica, adica "Dezvaluri importante despre lumea araba, petrol si metale ..."
E foarte interesant cum desi cu intarzieri lucrurile se regasesc in actualitate. Ma intreb, care urmeaza dupa Siria? Si mai ales cand incepem sa citim stiri despre Arabia Saudita?

Deci stirea de azi:

August, cea mai sangeroasa luna: Peste 5 mii de morti in Siria

Cel putin 26.283 de persoane au fost ucise in violente inregistrate de la inceputul revoltei din Siria, in martie 2011, dintre care 5.440 in august, cea mai sangeroasa luna.

Ultima saptamana a lui august a fost marcata, numai ea, de moartea a 1.248 de persoane, potrivit acestui ONG, Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, care se bazeaza pe o retea de militanti si martori.

Dintre cele 5.440 de persoane ucise in august, 4.114 sunt civili, 105 sunt dezertori, iar 1.221 sunt militari din cadrul regimului, a detaliat Rami Abdel Rahmane, presedintele acestui ONG cu sediul in Marea Britanie. Bilantul include in randul civililor si persoanele care s-au inarmat si lupta impotriva regimului lui Bashar al-Assad, scrie MEDIAFAX.

Dintre cele 26.283 de persoane ucise de la inceputul revoltei, 18.695 sunt civili, 1.079 sunt militari dezertori, iar 6.509 sunt militari din cadrul fortelor armate siriene, potrivit aceleiasi surse.

Este imposibil ca aceste date sa fie verificate din surse independente, autoritatile impunand restrictii extrem de dure presei straine care vrea sa acopere conflictul. 

Si mai avem bonus: confruntari violente in Turcia. 30 de morti. Aici oare ce se pregateste?
Va las sa meditati si sa va trageto singrui concluziile.

luni, 3 septembrie 2012

Dezvaluriri oficiale despre OZN-uri si extraterestrii pe 22 septembrie?

Foarte interesanta vestea asta. Asteptam demult asa ceva, inca de anul trecut. Desigur au fost multe dezvaluiri si pregatiri psihologice pe tema extraterestrilor anul acesta, insa ceva mai oficial a tot ramas in coada de peste. Si de data asta implica militaria. Hmmm.... sa vedem ce vor spune, si mai ales ce vesti sau evenimente vor apare pana in data de 22. Deci fiti atenti aici la stirea asta, completeaza foarte multe informatii scrise anul trecut pe subiect.
************** 
Cateva dintre cele mai mari secrete legate de OZN-uri vor fi dezvaluite in 22 septembrie, in cadrul unei conferinte sustinute la Las Vegas. Nu au fost comunicate inca indicii legate de secretele ce vor fi dezvaluite insa, cei ce vor participa la aceasta conferinta banuiesc ca acestea vor fi legate de faimoasa Area 51. Mai jos puteti urmari spotul de promovare a conferintei.
Preluare de pe inBanat