marți, 30 noiembrie 2010

Protestele studentilor continua

"Nu suntem multi acum, dar trebuie sa mentinem presiunea, deoarece la sfarsitul zilei e vorba de viitorul nostru pana la urma. Vreau sa urmez o Universitate insa nu-mi pot permite la taxele actuale. Nu cred ca este drept ca noi sa platim pretul problemelor pe care ei le-au cauzat. Iar apoi cand terminam universitatea suntem ingropati in datorii. Daca asta e asa numita marea societate atunci nu vreau sa fac parte din ea, de asta avem nevoie sa mentinem presiunea." - afirma liderul protestatarilor de astazi in Manchester UK, un protest pasnic alcatuit de data asta de bursieri si studenti de nivel A. Protestul este o continuare a celor incepute acum o saptamana in Anglia impotriva maririi taxelor.


Un protest al studentilor a avut loc astazi si in Roma, unde s-au produs ciocniri violente intre studenti si fortele de ordine care au blocat centrul istoric al capitalei pentru ca studentii sa nu ajunga la Parlament. Motivatia este aceeasi, taierea fondurilor alocate care duce la cresterea taxelor si totodata prin noua reforma se intrevede o putere mai mare a sectorului privat asupra celui public universitar.


Europa arata tot mai frumos in fiecare zi. Sistemele se destrama si lumea se desteapta, incet dar sigur.

Mai cititi si:
Londra astazi - protestul studentilor
Protestele studentilor din Anglia continua
Furand lumea cu hartia (Max Igan)
Proteste in Irlanda
Nigel Farage ataca bosii UE

Shaman Kiesha Crowther - "The little grandmother"

 Kiesha - un mesaj emotionant:


 Conferinta Zurich 2010:

Kiesha in Zurich 2010_ROsub from Gaby S on Vimeo.

Kiesha despre 2012:


Mai vedeti si:
Furand lumea cu hartia (Max Igan)

luni, 29 noiembrie 2010

Furand lumea cu hartia


Sa-l ascult pe Max Igan e de fiecare data o placere. Vocea sa inconfundabila cu accent australian si intelepciunea sa simpla ma face pe de o parte sa rezonez cu ceea ce spune dar si sa zambesc pentru ca exista astfel de voci care se fac auzite tot mai tare si nu se pierd sub greutatea vremurilor si a piedicilor aparute in fiecare zi.
Pentru cei ce nu stiu Max Igan este autorul vizionatului documentar The Big Picture si radio host australian popular pe internet, cat si creatorul paginii The Crow House.
Voi traduce din ultima sa emisiune pentru ca imi doresc sa va ganditi cu totii la ceea ce se intampla cu adevarat si la solutiile simple care mai exista inca. Totul este atat de evident daca “te trezesti” incat ramai mut in acea clipa de cum ai putut trai asa pana acum.  Astazi nu-mi gasesc inspiratia in exprimarea personala, dar asta se va compensa in vorbele si mesajul lui Max. Cred ca daca as scrie doar acest mesaj pe blog in fiecare zi si ar fi de ajuns pentru ca ar spune tot ceea ce este de spus si tot ce este de facut. Pentru mine insasi traducerea acestui material imi provoaca o stare de neliniste pozitiva si adevar. Totodata stiu si simt ca toti cei care inca nu cred, nu vad, sau dorm adanc vor ajunge la aceasta realizare mai repede decat se asteapta. Si asta pentru ca asa nu se mai poate multa vreme. E doar o chestiune de timp, iar acest timp nu mai e deloc unul lung.

 Furand lumea cu hartia

Lumea e in asa mari datorii astazi incat acestea nu vor fi vreodata platite pentru ca banii cu care ar trebui sa fie platiti nu exista, sunt bani creati artificial de catre FMI si Banca Mondiala cu scopul de a transfera toate resursele existente in mainile acelorasi persoane care controleaza de fapt sistemul monetar, cele 13 familii Illuminati si companiile lor subsidiare. Dar trebuie sa intelegem odata ca toti acesti bani sunt fictivi. Iar cand cei ce imprumuta tarile cu probleme vor spune ca trebuie sa va platiti datoria, fie ca ne dati toate resursele voastre, fie scoateti oamenii din locuinte, acesti oameni in faza asta chiar o vor face. Iar oamenii doar o sa inghita galusca spunand” “oh da trebuie sa fac asta”. Dar este un sistem fictiv. E ca si magia, au scris cateva randuri pe o bucata de hartie si ca prin magie toata lumea isi da intreaga avere, tot ce are. Insa asta nu e realitate, in realitate asta nu exista. Sistemul monetar bazat pe dobanzi este in mod cert capul sarpelui illuminati, al noii ordini mondiale.
Toate datoriile catre FMI si Banca Mondiala ar trebui imediat anulate pentru ca acestea nu exista, exista doar pe hartie si e doar datorie fictiva.
Daca ne uitam acum in lume din toate pct de vedere putem observa puterea indreptata impotriva cetatenilor, cum politia devine tot mai brutala si abuziva. Este exact pentru ce au luptat generatiile anterioare in al 2-lea Razboi Mondial, pentru ca asa ceva sa nu se mai intample, adica au luptat pentru libertate sau ceva similar in orice caz. Pe urma sa ne uitam acum la acest TSA din Statele Unite adica Transportation Security Administration, desi ar trebui sa fie denumit mai degraba Sexual Assault Administration. Dupa cum acesti oameni se comporta am putea spune ca TSA-ul este un fel de loc de joaca pentru oamenii cu deviatii sexuale si pedofili, daca luam exemplul cu copilul de 5 ani si calugarita.
Ce se intampla acum este o regie bine pusa la punct, cum a fost si cel de-al 2-lea Razboi Mondial care prin regie a adus o fata monstruoasa in fata pentru ca apoi sa aduca guvernele pe post de Fat Frumos pe cal alb cu rolul de a ne oferi sentimentul fals de securitate si pentru a-si intinde tentaculele peste tot pe glob cu ajutorul sistemului educational si al mass-mediei si prin controlul sistemului monetar actual. Astfel oamenii pot sa-si transfere bunastarea in mainile celor ce au regizat razboiul cu exact acest scop. Cel de al 2-lea razboi a fost un fel de test pentru a-si pune planul de actiune. Atunci au putut testa orice, de la cum pot introduce tot felul de chimicale si sisteme de control mental pe care le aveau. Si nu doar ca atunci au avut mediul propice de testari dar au putut induce lumea in eroare prin sentimentul fals al securitatii si sa aduca populatia in stadiul in care ne aflam, indatorati cu toti banii dati catre ei si cu un stat politienesc in plina ascensiune cu care pot inrobi omenirea asa cum e ea astazi. Si acest stat politienesc e bazat pe modelul nazist, avem tot felul de sisteme de supraveghere si monitorizare dar in varianta hightech a Germaniei Naziste.
Ce putem noi face este sa intelegem in primul rand care este realitatea, ca nu exista divizare intre oameni. Nu conteaza rasa sau culoarea, toate acestea nu conteaza ci faptul ca suntem cu totii oameni care au aceleasi nevoi. Eu n-am cunoscut pe nimeni, indiferent ce natie, culoare sau cultura care sa doreasca razboi. Intotdeauna liderii sunt cei ce vor razboi, ei vor aceste razboaie pentru ca lucreaza pentru cartelurile bancare ce finanteaza aceste razboaie. Razboiul nu este despre libertate, e despre controlul asupra resurselor si implicit a oamenilor.
Suntem intr-adevar in mijlocul unor schimbari uriase despre tot ceea ce stiam noi ca este realitate. Multe dintre aceste schimbari au fost implementate de propriile noastre guverne prin asa numita globalizare. Ei spun ca aceasta globalizare e o chestie tare, care va aduce stabilitate - asta ni se tot spune si ni se baga pe gat. Dar nu ti se spune ca instabilitatea care a reiesit e adusa de aceeasi oameni care doresc globalizare. Globalizarea nu are nici o legatura cu stabilitatea ci cu inrobirea oamenilor si a stabilitatii sistemului lor, despre asta e vorba. Ei vor stabilitatea sistemului, iar noi suntem doar niste muncitori in interiorul acestui sistem. Ei vor recrearea sistemului chinezesc peste tot in lume. Chinezii functioneaza ca niste robotei, sunt antrenati ca roboti inca din nastere. Daca va uitati la felul in care ei lucreaza, chiar daca sunt oameni minunati luati individual, ei si-au pierdut umanitatea pe scara larga. Nu ma refer la sectoarele comune ci la sectoarele de business, corporatii si guvern. Este foarte putina dragoste in comunitatile din China in ceea ce priveste spiritul, fiecare este in competitie cu fiecare. Asta se si doreste. Daca va uitati la situatia din Africa, acolo sunt multe industrii in care se lucra cu sclavi, iar aceste industrii au fost preluate de catre chinezi. Astazi muncitori din aceste industrii spun ca de cand lucreaza sub administratie chineza conditiile de lucru s-au deteriorat si ca le era mai bine ca si sclavi. Si acesta este sistemul global pe care putem sa-l asteptam daca permitem ca FMI-ul si Banca Mondiala sa preia toata bogatia noastra si sa o transfere in mainile celor ce conduc cartelurile ce conduc de fapt aceste organizatii, doar pentru ca esuam sa vedem ca intregul sistem e unul fictiv si ca datoria nu exista. Daca lasam ca asta sa se intample in timpul nostru atunci vom marca cea mai intunecata perioada a istoriei umane.
Este remercabil cand te uiti cu adevarat ce este realitatea de fapt. Tot ce ne inconjoara este fictiune. Este o preluare ostila a tuturor resurselor si a oamenilor de un grup mic ce formeaza cartelurile bancare. Ei pun stapanire pe hartie - cu hartie intregii lumi. Totusi ei au reusit toate astea creand o lume pe baza de hartie cu ajutorul sistemelor de credinta, manipuland o lume fictiva ca ea sa devina credibila si reala pentru oameni. Cand reusesti sa treci dincolo de val e realmente simplu sa vezi ce se intampla. Cum a fost creat sistemul monetar, metodologia folosita in spatele unei rezerve fractionate bancare, practicile ca dobanda sa fie aplicata nu doar la imprumuturi ci la banii insisi este fara indoiala modelul cel mai corupt, inuman si inselator care putea fi creat impotriva rasei umane. Si suntem intr-adevar pe punctul sa fim martorii finalei magnifice. Ar trebui sa permitem ca aceasta travestire a justitiei si ratiunii sa continue ?
Este fascinant cum poate exista cineva care sa sustina un astfel de sistem sclavagist si totusi politicienii nostrii par sa faca exact asta. Ei de altfel par sa lucreze exact pentru aceste carteluri internationale bancare, este evident ca asta fac si in faptul ca esueaza in a informa corect publicul general.
Dar cand intelegi implicatiile exacte despre cum acest sistem este facut pentru transferul intregii bogatii in mainile guvernului corporatist inrobind si impovarand populatia ajungi sa realizezi cat de aproape se afla aceasta cabala sa-si finalizeze lucrarea. In acest moment devine evidenta importanta ca umanitatea sa se trezeasca la realitate si sa se uneasca la nivel global intr-o forma pasnica de refuz impotriva acestui sistem corporat. Si impotriva oricarei datorii artificiale catre Banca Mondiala sau FMI. Un refuz global poate face minuni doamnelor si domnilor. Ar fi mult mai eficient decat protestele sau incercarea de a falimenta sistemele bancare prin cumparare de argint. Multa lume vrea sa termine aceste sisteme bancare, dar eu le spun urmatoarele. In acest caz ar fi bine daca ai avea o rezerva serioasa de hrana si o gradina deja functionala in ideea esuarii sistemului bancar. Si totodata ar fi indicat sa ai deja stabilita “moneda” prieteniei cu membrii comunitatii tale. Sunt aceeasi oameni care spun ca ar fi bine daca ne-am reintoarce la sistemul bazat pe aur. Asta ar fi foarte bine si frumos dar pentru a putea sa ne reintoarcem la baza de aur oare cine are tot aurul ? Ca sa-ti raspund la asta, sunt tot aceleasi persoane din cartel care invart astazi toti banii. Uneori uitam sa luam seama de detaliile pe care ar trebui sa le includem in calculele noastre.
Societatea noastra inca este reparabila, dar schimbarea si respectiv libertatea poate sa apara doar atunci cand oamenii aleg in mod constient ca vor sa faca asta. Si cea mai buna cale pentru asta este sa intelegem ce este realitatea. Stiu ca ma tot repet dar chiar vreau sa vedeti ca atunci cand ajungi sa vezi cu adevarat si sa vezi conexiunea intre tine si vecin toate barierele se destrama si asta prin stabilirea acestor conexiuni. Oamenii au nevoie sa-si recastige taria de a se impotrivi sistemului intr-o maniera pasnica. In acel moment ajunge sa ne ridicam si sa plecam. Este atat de simplu incat oamenii nu pot sa vada asta.
Daca oamenii inteleg conexiunea care o au unii cu altii si stabilesc conexiuni cu oamenii din jurul lor prin simplul ajutor care-l pot oferi acestora atunci ar deveni atat de simplu sa invingem sistemul. Dar daca vom esua sa imbratisam aceasta ocazie care inca o avem ca sa punem capat sclaviei noastre atunci rezultatul ar putea fi unul cu totul diferit. Insa alegerea ne apartine si cred cu adevarat ca in momentul in care vom ajunge in acel punct final vom lua decizia corecta.

Partea 2
Cand vezi toate aceste legi care apar, cand vezi aceste scannere si pat downs (perchezitii corp la corp) in aeropoarte, cand vezi magazine de alimente bio asaltate de politisti inarmati, cand vezi reprezentanti FDA ca iau suplimentii nutritivi sau branza naturala confiscata de la oameni devine foarte important ca tu sa intelegi ca aceste masuri sunt luate impotriva TA. Toate aceste mecanisme si sisteme de supraveghere si oprimare sunt puse in joc ca sa te controleze pe tine. Toti acestia supusi la scannere, perchezitii, abuzuri de putere, toti cei lasati fara case pentru ca n-au putut plati dobanzile fictive puse in joc pe o ipoteca fictiva, oricare din acesti oameni ai putea fi tu, pentru ca nu exista nici o divizare intre noi oamenii. Vedeti, asta e ideea oameni buni, nu conteaza daca esti bogat sau sarac, sistemul este astfel facut ca sa-ti manance averea indiferent de situatia ta, doar ca incepe de la fund. Daca esti o persoana saraca atunci esti prada usoara si ajungi in strada primul. Dar pe masura ce moneda ta devine tot mai depreciata nu conteaza cat de mult ai, in final tot in mainile celor ce au elaborat acei bani ajung. Este modelul pe care functioneaza treaba sub sistemul actual. In final cei care ajung sa detine totul sunt cei ce au creeat banii. Asta te face sa te intrebi de ce guvernele sustin acesti oameni, de ce politistii aplica legile infiintate de acesti guvernanti, pentru ca pana la urma si ei ajung mancati, nici ei nu pot supravietui in final in sistemul pe care ei il creaza. Nimeni nu poate sa supravietuiasca asa, noi, copii nostrii, generatiile urmatoare. Si asta din simplul motiv ca monedele pe care noi le avem in circulatie in tarile noastre astazi este o moneda proprietate privata bazata pe profit unde insasi banii sunt axati pe dobanzi conectate la datorii.
Cand afli prima data aceste informatii, cand afli ce se intampla cu lumea, cand afli despre sistemul monetar poate fi cu adevarat coplesitor. Te intrebi: bine acum stiu de toate astea, dar ce pot eu sa fac. Si totusi raspunsul a fost mereu acolo pentru toti sa vada.  Toti acei mari invatatori de-a lungul istoriei care au spus oamenilor sa caute in interiorul lor, sa urmeze calea inimii, si odata ce iti gasesti calea inimii vei gasi calea ta. Si gasind calea inimii tu poti schimba lumea.
Dar care este calea inimii ? Cred ca v-am mai spus asta inainte. Ce face inima voastra in corpul vostru ? Nu doar pompeaza sangele in corp, nu doar genereaza un camp electromagnetic. Ce mai face este ca da in mod neconditionat mediului in care traieste, da tot neconditionat corpului tau, da viata corpului tau, nu cere niciodata ceva in schimb, doar da. Isi da toata energia pentru a-ti mentine restul corpului viu. Daca oamenii si-ar folosi energia pentru a mentine rasa umana, mediul inconjurator, planeta si pe ei insisi in viata unde ar mai exista problema ?
Cand am vorbit cu voi despre energie, despre natura realitatii si a constientizarii am intentionat mereu sa va ajut sa va gasiti aceasta cale in voi. Cand urmati aceasta cale si va eliberati de frica prezenta in vietile voastre si va conectati cu cei de langa voi, devine usor sa bateti acest sistem, devine usor sa faceti fata la toate problemele cu care astazi ne confruntam intr-un mod pasnic. Si nu conteaza care este sistemul vostru de credinta, ca sunteti crestini, musulmani sau evrei, membrii ai miscarilor New Age sau orice altceva. Astea nu conteaza. Toti invatatorii mareti din istorie au spus cu totii acelasi lucru. Gaseste-ti inima si iti vei gasi calea. Daca esti o persoana care urmeaza calea unei religii intreba-te daca tu cu adevarat urmezi calea invatatorului credintei tale sau urmezi doar doctrinele care au fost construite in jurul acelor invataturi adica interpretarile altcuiva. Pentru ca multi oameni mareti ne-au oferit mesajul dar foarte des invataturile lor s-au parvertit in a ascunde mesajul real si au folosit doctrine ale acelui mesaj pentru a-i controla pe altii. Asta este ceva ce am vazut prea des deja de-a lungul intregii istorii, atat in sistemele din religii, educatie, politica cat si social.
Cu tot ce se intampla in lume, cu dezastrul din economia globala, cu aparitia mancarii modificate genetic in supermarket-uri fara etichete, toxinele din apa noastra, chemtrails-urile, supravegherile domestice, scannerele corporale, saracia si lipsa unei case in orase, razboaiele si grevele peste tot in lume si intreaga situatie pe care o experimenteaza astazi omenirea face ca importanta unirii oamenilor si preluarea conducerii in propriile maini trebuie facuta ACUM. Singura modalitate prin care asta sa aiba succes este ca actiunile intreprinse sa fie pasnice. Provocarea in asta consta ca e nevoie sa se faca in masa si preferabil de intreaga populatie. Acest lucru se poate obtine doar prin constientizare publica. Deci avem nevoie sa gasim metode prin care sa raspandim acest mesaj intr-un mod viral si sa ajunga cumva si la mass-media. Trebuie sa trezim masele adormite la ceea ce se intampla. Pentru ca odata aceste mase trezite noi vom putea schimba lumea in aproximativ 3 secunde fara sa se fi tras nici un glont. In asta consta cea mai mare provocare a umanitatii, alegerea pe care trebuie sa o luam astazi intre iubire si frica. Dar eu am credinta ca ne vom ridica pana in acel moment si cand va veni ocazia o vom face. Totusi din nefericire s-ar putea sa mai avem de trecut partea cea mai grea, deoarece inca sunt prea multi care dorm. De aceea este important sa raspandim aceste informatii pana ne castigam puterea ce sta in numar, pana ajungem la un numar suficient de persoane care se vor trezi. Si cu cat se vor trezi mai repede masele cu atat vom economisi din suferinta actuala si cea care mai vine pana sa putem face ceva cu adevarat pasnic impotriva acestui sistem comun.
Dupa cum am mai spus-o una dintre provocarile cele mai mari e sa trezim acele forte politienesti deoarece aceste categorii au fost total indoctrinate sa creada in fictiunea legala ca fiind reala, ca puterea e reala, banii sunt reali. Acesti oameni cred cu adevarat in acest sistem fictiv.
O alta provocare majora consta in influenta mass-mediei privitor la sistemul de valori ale populatiei generale. Si din pacate marea parte a populatiei este mentinuta intr-o stare constanta de frica si din aceasta cauza este asa de usor sa fie manipulata. De exemplu am vazut in ultima vreme tot mai multe interventii pe tema scannerelor si a perchezitiilor corp la corp, iar guvernul pare sa accepte cu usurinta un astfel de comportament invaziv. Din pacate daca guvernul va fi fortat sa faca un pas in spate si sa retraga o parte din aceste masuri probabil va recurge la alte atacuri teroriste pe care sa le puna din nou pe seama oamenilor si sa-i culpabilizeze ca au renuntat la aceste masuri de siguranta. De fapt e foarte probabil sa vedem din nou un atac similar pe vreun aeroport. Este exact ce s-a intamplat aici in Australia cand noi oamenii am protestat impotriva invaziei in Afganistan, a aparut atacul cu bomba si dintr-o data toate manifestarile s-au oprit si de atunci toata lumea uraste musulmanii. Toata treaba cu scannerele si perchezitiile sunt conectate aparent de faptul ca toata lumea se teme de aparente atacuri ale extremistilor musulmani, cel putin asta ni s-a spus. Insa interesant este ca sunt perchezitionate calugarite, sunt dezbracati copilasi de 5 ani, dar daca esti o femeie musulmana cu burca atunci ti se ating doar zonele gatului si ale capului. Foarte interesant nu-i asa daca se face referire doar la teroristii musulmani (nu ca acestia ar fi fost de fapt). Deci masurile se iau in numele asa zisilor inamici musulmani, insa femeile cu burca scapa de aceste masuri. Toate astea fac sa scoata la maxim din sarite restul populatiei dorind sa creeze un disconfort cat mai mare cu putinta. Asta se poate deduce din actiunile TSA-ului, doar o intentie de a creea stres, disconfort, indignare si nu in ultimul rand divizare, de asta femeile musulmane sunt supuse exceptiei. Asta in mod clar creeaza indignare. Si situatia stresanta se exacerbeaza prin prezenta armelor, care sunt destinate tocmai in a asigura mentinerea situatiei stresante.
Daca iti iei timpul necesar sa privesti lumea din punct de vedere holistic in scurt timp iti devine cat se poate de evident faptul ca intreaga lume este cu adevarat o scena si ca orice eveniment major din lumea asta se intampla ca urmare a unei regii cu unicul scop de a impinge lumea spre totala dominare globala in mainile catorva.
Insa rasa umana se trezeste acum la realizarea faptului ca aceasta inchisoare actuala numita societate e de fapt un castel de carti foarte fragil si ca nu ar fi nevoie de mare lucru pentru a zgudui aceasta constructie de carti si suntem intr-adevar pe punctul sa experimentam asta in timpul acestei vieti. Dar suntem totusi pe un punct de cotitura, cand lucrurile ar putea merge in ambele directii, mai exista o posibilitate prin care se va dori atingerea scopului final intr-un mod violent. Insa adevarata revolutie care poate aduce adevarul si transformarea lumii noastre este REVOLUTIA MINTII adica evolutia constiintei umane. NOI AVEM DE SCHIMBAT MODUL IN CARE GANDIM ! Pentru a schimba lumea exterioara ai de schimbat lumea interioara. Sa ne schimbam starea energetica si sa venim la conducere prin puterea ce se afla in inimile noastre. Asta avem de obtinut, acesta este golul nostru suprem, este destinul nostru, este motivul pentru care ma aflu aici. Noi avem acum aceasta sansa de a ne indeplini misiunea. Din aceasta cauza toate aceste greutati si lupte in familiile umane astazi. Toate duc spre aceasta oportunitate ca a sosit timpul pentru noi ca sa decidem. Cu adevarat am atins un punct in istorie prietenii mei, momente foarte intense si palpitante. In ceea ce ma priveste vad un viitor foarte pozitiv pentru umanitate, vad ca mai avem multe tulburente si incercari de depasit, dar am toata increderea ca vom reusi sa le trecem cu bine. Si pana la urma aceste obstacole vor fi revigorante. De altfel nu mi-as putea dori sa fiu nascut in orice alta perioada a istoriei, cred ca aceasta este perioada cea mai  captivanta din istoria acestei lumi. Asta pentru ca niciodata pana acum rasa umana nu a fost in situatia sa aiba sansa unei schimbari mai unice in bine si tot ce ne-a ramas de facut este sa acceptam provocarea. Toate aceste provocari astazi in care suntem subjugati si supusi la tot felul de limitari si greutati legislative, toate sunt de fapt oportunitati necesare pentru noi ca sa realizam sansa care o avem. Daca nu am avea aceste oportunitati astazi probabil ne-am bajbai singuri asa cum am facut-o in ultimele cateva sute de ani. Vom continua sa ne lasam condusi ? Vom continua sa credem ca banii sunt reali ? Vom crede in continuare ca guvernele trebuie sa ne dicteze noua ce putem si ce nu putem face ? Pentru ca toate aceste guverne nu fac altceva decat sa ne constranga in ce putem si ce nu putem face, iar asta in numele cica al oamenilor de care ar trebui sa aiba grija. Dupa cum spunea autorul Robert Heinlein: “cand orice guvern sau biserica pana la urma preia parghia subiectilor sai spunand - tu asta nu ai voie sa citesti, asta nu ai voie sa vezi, asta tu nu trebui sa stii - rezultatul final e TIRANIE si OPRESIUNE, indiferent cat de sfanta este motivatia”.  Si asta este cat se poate de relevant in cazul oamenilor din lumea moderna.
As putea sa citez toata ziua, poate intr-o zi ar trebui sa fac o emisiune intreaga doar pe citate, ar fi interesant. Mai am una de la Michael Elner care este la fel de relavant astazi: “doar uitati-va la noi, toate sunt cu susul in jos, deandoaselea, doctorii distrug sanatatea, avocatii distrug justitia, universitatile distrug stiinta, guvernele distrug libertatea, mass-media distruge informatia, iar religia distruge spiritualitatea”. Acesta e un citat minunat.
Daca as da citate de G. Bush ar fi ca si un show de comedie special, nu-i asa ?  Mi-e dor de G.W. Bush, chiar daca a fost un criminal, de rea credinta si un nenorocit, cu siguranta insa a fost bun pentru divertisment, era ca unul dintre fratii Marx. Dar probabil nu e o idee buna sa cad in acest subiect in acest moment final de emisiune. Daca m-as apuca sa vorbesc acum de Bush as face un decalaj de cateva ore in plus. E cu totul altfel despre Obama insa, nu sunt multe lucruri de spus despre el, inafara de faptul ca este corupt pana in maduva oaselor si prost, dar in ceea ce priveste personalitatea sa nu pare sa aiba una. Si in nici un caz nu are atata haz ca si G.W. Bush.
Suntem la capatul emisiunii si as dori sa transmit ca nu avem decat sa intelegem ca alegerea ne apartine si sa ii ajutam si pe altii sa inteleaga ca avem intr-adevar posibilitatea de a alege. Ne apartine alegerea spre o cu totul alta lume decat cea guvernata de coruptie si cei ce vor sa controleze totul. Eu inca cred ca putem face asta, ca putem sa trezim toata lumea, eu inca cred ca pot trezi Australia. Mi-ar placea sa pun cate un anunt de o pagina in fiecare mare ziar din Australia unde sa spun ce se intampla. Stiu sigur ca daca as putea face asta ar avea un impact urias. Deci daca cineva vrea sa ma ajute sa fac asta ar fi grozav daca ar putea s-o faca prin orice donatie. Cumva am impresia ca cei 32 de dolari care ii am in contul meu bancar nu vor ajunge sa dau un anunt de o pagina in fiecare ziar din Australia. Insa eu cred la modul serios ca trezirea Australiei este o posibilitate foarte viabila. Aici avem mai putini oameni in tara decat avem intr-un oras din Statele Unite. Deci statistic vorbind, ar fi mai usor de trezit intregul continent Australian, decat un singur oras din America. Iar trezirea unui continent poate avea efect de propagare in restul lumii. Aceasta este inca misiunea mea.
Deci aici suntem, la rascruce de drumuri. Optiunile inca mai exista, iar ele sunt: libertate sau sclavie. Aceste optiuni se pot lua si individual, insa soarta omenirii si a pamantului va depinde de alegerea colectiva.
Inainte sa inchei as mai vrea sa va citesc ceva, este ceva ce sigur ati mai auzit sau citit, insa ma intreb cati ati luat in considerare importanta urmatoarelor cuvinte: “… toti oamenii au fost creati egali, ei sunt zamisliti de catre Creator cu anumite drepturi inalienabile printre care dreptul la viata, libertate si de cautare a fericirii, si ca pentru a apara aceste drepturi guvernele sunt instituite intre oameni pentru a-si exercita acest drept cu consimtamantul guvernatilor. Astfel cand un guvern devine distructiv al acestor drepturi populatia are dreptul de a-l modifica sau desfiinta si sa instituiasca un nou guvern care sa isi aiba bazele pe principiile amintite si sa ia parte la organizarea puterii in asa forma incat sa faca posibila siguranta si fericirea lor ca oameni… istoria a aratat ca rasa umana este mult mai dispusa sa sufere decat sa desfiinteze formele diabolice la care sunt obisnuiti. Dar cand un lung sir de abuzuri si uz la rabdare se produce atunci devine drept si obligatie pentru oameni sa arunce un astfel de guvern si sa aduca noi gardieni pentru siguranta lor…”


Max Igan – Furand lumea cu hartia 1/4

Max Igan – Furand lumea cu hartia 2/4

Max Igan – Furand lumea cu hartia 3/4

Max Igan – Furand lumea cu hartia 4/4

Mai vedeti si:

America nu are incredere in nimeni. Un nou scandal Wikileaks

Nu ca asta ar fi o noutatea pentru tara care ovationeaza pacea in declaratii dar in spate detine o masinarie militara infiltrata peste tot in lume gata vesnic de razboi, insa noile documente gasite de cei de la Wikileaks confirma inca odata asta. David Leigh, jurnalist investigator pentru The Guardian's spune ca multe dintre documentele care vor mai fi dezvaluite pot trece drept rusinoase pentru americani, insa vor face o selectie responsabila in ceea ce priveste documentele care le vor publica si cele care nu. Intre timp aflam ca in acestea tara noastra este bine reprezentata printr-un numar mare de schimburi informationale de la Bucuresti la Washington si invers, mai ales la finele anului 2009 adica in perioada alegerilor.

Mai jos aveti cateva din informatiile publicate duminica de saptamanalul Der Spiegel, in care aflam astfel si poreclele haioase date liderilor europeni gen: Merkel (teflon), Sarkozy (imparatul gol), Putin (alpha male).

Despre Angela Merkel: "Se teme de riscuri şi rareori se arată creativă ", se arată într-un document transmis de ambasada americană la Berlin în data de 24 martie 2009, care adaugă că Merkel este considerată "tenace atunci când se află în dificultate" şi este "metodică, raţională şi pragmatică".

Diplomaţii americani au însă o atitudine dură faţă de ministrul german de Externe, vicecancelarul Guido Westerwelle, liderul liberalilor din FDP. Conform Der Spiegel, acesta este considerat incompetent şi antiamerican, iar personalitatea sa "exuberantă" îl transformă într-o persoană imprevizibilă.

Liderul CSU, aripa bavareză a partidului CDU, Horst Seehofer, este criticat pentru lacune grave. "Nu are mare lucru de spus în ceea ce priveşte politica internaţională şi pare să ignore fapte de bază", afirmă diplomaţii americani, adăugând că acesta s-a declarat surprins să afle că jumătate dintre cei 40.000 de militari încă staţionaţi în Germania se află în Bavaria, landul pe care îl conduce din 2008.

Ministrul Apărării, Karl-Theodor zu Guttenberg, personalitate în plină ascensiune a CSU, este unul dintre puţinii politicieni agreaţi de diplomaţii americani. "Este un prieten apropiat şi declarat al Statelor Unite", care aduce "un pic de strălucire în guvernul german". El le-a dezvăluit diplomaţilor americani că Westerwelle "a fost un obstacol mai mare decât opoziţia în calea sporirii efectivelor germane în Afganistan" şi s-a plâns şi de Merkel, pe care o consideră "incapabilă să aplice propria politică economică".

Infonews


Americanii il vad pe Nicolas Sarkozy drept un om "suspicios si autoritar", din cauza modului dur pe care il adopta presedintele francez cu colaboratorii sai.

In ceea ce-l priveste pe premierul italian Silvio Berlusconi, un diplomat american de rang inalt l-a descris drept "iresponsabil, vanitos si ineficient in calitate de lider european moderat".
O alta telegrama il descrie drept "slab din punct de vedere fizic si politic" si afirma ca obiceiurile sale de a face petreceri pana dimineata il impiedica sa se recupereze.

Presedintele afgan Hamid Karzai este "extrem de influentabil" si inclinat sa se lase convins de teorii ale complotului.

Liderul libian Muammar Kadhafi: "Depinde aproape obsesiv de un nucleu dur de oameni de incredere" si nu stie sa calatoreasca fara o infirmiera ucraineana bine dotata fizic. De asemenea, liderului libian ii este teama sa survoleze apele si sa urce in cladiri cu etaj.

Presedintele rus Dmitri Medvedev: "Este Robin al lui Batman jucat de Putin", potrivit ambasadei Statelor Unite la Moscova, care face aluzie la tanarul camarad al eroului de benzi desenate.
Americanii subliniaza ca, de fapt, premierul Vladimir Putin este cel care detine puterea in Rusia. Presedintele rus este calificat, de asemenea, drept sters si "ezitant".
De altfel, premierul rus Vladmir Putin este considerat "masculul dominant" ("alpha-male").
ProTv








Mai cititi si:
Scandalul WikiLeaks - cea mai "cantitativa" scurgere de informatii secrete
Ce ramane in urma razboiului cu Irak

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Proteste in Irlanda - urmatoarea pe lista

Oarecum era de asteptat dupa seria de demonstratii din Europa ca si Irlanda sa faca acest pas. In jur de 50.000 de mii au protestat astazi impotriva noilor masuri si pachete de salvare cu FMI-ul. Unde intra FMI-ul se alege praful si pulberea, istoria se repeta.

vineri, 26 noiembrie 2010

Reconfigurarea sistemului monetar ?

Acordul bilateral intre Rusia si China, mesajul de cooperare al lui Putin cu Germania si respectiv UE, toate aceste in ultimele 2 zile anunta schimbari majore in ceea ce priveste sistemul monetar si mai ales viitorul dolarului, viitor tot mai sumbru daca ne uitam la pasii facuti de marile puteri.
Desi dolarul s-a apreciat zilele acestea, datorita situatiilor tensionate din zona euro si datorita unui potential razboi la orizont, sanse prea mari nu prea are decat prin simpla lipsa de moneda alternativa. Insa in momentul in care iluzia inca persistenta de "safe heaven" al dolarului va disparea prin aparitia unei alte monede, intarirea celor existente sau reorientarea spre aur, vom avea parte de vanzari masive de dolar si respectiv colapsul acestuia.
Cert este ca miscarile de reorientare la nivel global s-au intetit, asa ca ne putem astepta la spectacole marete pe piata valutara, mai repede decat am crede.

Nigel Farage revine in forta si ataca bosii UE

Dupa reprezentanta data de Nigel Farage (liderul UKIP) la numirea dubiosului personaj Herman Van Rompuy in fruntea  UE cand i-a discreditat numirea si l-a descris avand carisma unei "carpe umede"
si infatisarea unui functionar mediocru, astazi avem de a face cu o noua revenire in forta. Pentru cei ce nu au vazut insa inregistrarea din februarie am s-o repostez la sfarsitul acestui articol deoarece am constatat cu stupoare disparitia postarii mele pe aceasta tema. Nu mi s-a mai intamplat sa nu gasesc o postare pana acum insa de astazi voi tine evidenta clara a acestora, in cazul in care blogger-ul ne joaca feste.
Revenind la scena de astazi din parlamentul european va las sa ascultati o voce care spune lucrurilor verde in fata. Am facut si traducerea discursului pentru cei interesati.

Buna dimineata domnule Van Rompuy, sunteti pe post de aproape 1 an de zile iar in tot acest timp intregul edificiu a inceput sa se clatine, tot acest haos, banii incep sa se termine ... ar trebui sa va multumim, ar trebui sa fiti probabil "pin-up boy-ul" (Def.: baiatul frumos) miscarii sceptice impotriva Euro. Dar aruncati doar o privire in aceasta camera, priviti aceste fete, priviti frica, priviti furia, Barroso arata de parca a vazut o stafie. Vedeti, ei incep sa inteleaga ca jocul e pe sfarsite. Iar in disperarea lor de a conserva euro sunt pe cale sa distruga orice urma ramasa de democratie din sistem. Si e destul de clar ca niciunul dintre voi nu ati invatat nimic. Ca si dumneavoastra domnule Van Rompuy spunand ca Euro ne-a adus stabilitate pentru care as putea, cred, sa va aplaud ca aveti simtul umorului. Dar nu e oare asta doar o mentalitate de buncar ? Fanatismul vostru este afara pe fata. Voi vorbeati despre faptul ca e un neadevar sa crezi ca statul national ar putea exista in lumea globalizata a secolului 21. Pai asta poate e adevarat in cazul Belgiei, care nu a avut guvern pentru 6 luni, insa nu pentru noi restul din fiecare tara membra a acestei uniuni ... poate de asta vedem frica pe fetele tot mai numeroase prezente, spunand: "noi nu vrem acel steag, noi nu vrem aceasta clasa politica, ci vrem ca toata treaba sa fie consemnata ca o cutie de praf a istoriei". 
Am avut tragedia greceasca la inceputul acestui an, iar acum avem situatia similara in Irlanda.
Stiu ca stupiditatea si lacomia guvernului irlandez are mult de a face cu aceasta situatie. Irlanda in vecii vecilor nu ar fi trebuit sa adopte euro, ei au suferit cu asta. Insa uitati-va la ce raspuns le-ati dat. Li s-a spus in timp ce guvernul lor se prabusea ca ar fi necorespunzator pentru ei sa aiba alegeri generale si ca ar trebui sa aiba mai intai un buget inainte sa li se permita sa aiba aceste alegeri.
Cine naiba credeti ca sunteti ? Sunteti intr-adevar niste oameni foarte, foarte periculosi. Obsesia voastra in a creea un stat Euro inseamna ca sunteti fericiti sa distrugeti democratia, ca milioane de oameni sa fie nefericiti si fara loc de munca. Un numar nespus de milioane trebuie sa sufere pana cand visul vostru pentru Euro sa continue. Ei bine, asta nu o sa functioneze, pentru ca Portugalia este urmatoarea cu nivelul lor de 325 % datorii din GDP, ei sunt urmatorii pe lista, iar dupa aceea suspectez ca va fi Spania. Iar pachetul de salvare pentru Spania va fi de 7 ori mai mare decat Irlanda, iar in acel moment toti banii pentru salvari vor fi gata, nu vor mai exista. Insa este si mai serioasa situatia decat aspectul economic. Pentru ca daca jefuiesti oamenii de identitatea lor, de democratia lor atunci nu vor ramane cu nimic altceva decat nationalizare si violenta. Doar pot sa sper si sa ma rog ca proiectul Euro va fi distrus de piata inainte ca toate acestea sa se intample.

Nigel Farage la numirea lui Herman Van Rompuy in fruntea Uniunii Europene (februarie):

De ce sunt miliarde de oameni care nu stiu cine sunt ?

Unde tragem linie ?



Song: Where Do We Draw the Line
by: Poets of the Fall

On your palm an endless wonder
Lines that speak the truth without a sound
In your eyes awaits the tireless hunger
Already looks for prey to run down

So why do we keep up this charade
How do we tell apart the time to leave from the time to wait

What does tomorrow want with me
What does it matter what I see
If it can't be my design
Tell me where do we draw the line

The dance of flames and shadows in the street
Make poetry nobody's ever heard
The weight of loneliness stands on your feet
The cage already there around the bird

So why don't we join the masquerade
Before it all falls apart before our love becomes insatiate

What does tomorrow want with me
What does it matter what I see
If I can't choose my own design
Tell me where do we draw the line

Where's the cooling wind
Where's the evergreen field
Where's my mother's open arms
Where's my father lionheart
S'like the sun's gone down
Sleeps in the hallowed ground now
With the autumn's browns leaves
With the one who never grieves

What does tomorrow want with me
What does it matter what I see
If we all walk behind the blind
Tell me where do we draw the line

Whatever tomorrow wants from me
At least I'm here, at least I'm free
Free to choose to see the signs
This is my line

joi, 25 noiembrie 2010

In Timisoara s-a sistat astazi apa calda si incalzirea

Momentan timisorenii racordati la sistemul centralizat, adica in jur de 250.000 se confrunta cu sistarea caldurii si a apei calde. Situatia nu e roza deoarece problemele par a nu fi rezolvate si nimeni nu spune ceva concret. Asta in conditiile in care negocierile dintre Colterm si OMV Petrom Gas nu au dus la nici un rezultat. Acuze reciproce, promisiuni nerespectate si o primarie pusa la colt cu un termen extrem de scurt, adica sa gaseasca pana maine o solutie.
Intre timp in prag de iarna, dupa o perioada calduroasa prelungita a venit si frigul, iar odata cu frigul oprirea incalzirii. Minunata sincronizare si nimic concret la orizont. Iar cei ce sufera sunt tot cetatenii de rand, cei care si-au platit mereu facturile la zi.
Incep sa am senzatia ca ne intoarcem la epoca ceausista.

Protestele studentilor din Anglia continua





Mai vedeti si:
Londra astazi - protestul studentilor

The Corporation - Documentar

Acest documentar dezvaluie cum a prins viata modelul actual de business corporatist. Este o examinare psihologica asupra unei puteri colosale, care astazi detine fraiele economice si detine controlul asupra oamenilor. In secolul 18 modelul de afacere putea fi reprezentat de un singur om, astazi insa tiparul acelui om a devenit o forta dominanta economic, politic si social. Studiul ilustreaza ca modelul actual de corporatie este unul similar cu un psihopat periculos, distructiv si fara constiinta.
Documentarul are 23 de sectiuni, fiecare cu un titlu sugestiv. Filmul fiind din 2003 ne ofera date valoroase anticipate inca de atunci, date pe care le putem analiza astazi la 7 ani dupa. Din punctul meu de vedere este un documentar de top cu un potential educativ enorm pentru noi toti.
Acum si cu subtitrare:
Partea 1

Partea 2:

Varianta initiala netitrata:
The Corporation 1/23 - Ce este o corporatie ?

The Corporation 2/23 - Nasterea
 
The Corporation 3/23 - "Persoana" Autorizata

The Corporation 4/23 - Externalizari
 
The Corporation 5/23 - Istorii de caz

The Corporation 6/23 - Patologia Comertului
 
The Corporation 7/23 - Obligatii monstruoase

The Corporation 8/23 - Setari mentale
 
The Corporation 9/23 - Trading-ul pe 9/11

The Corporation 10/23 - Chestiuni despre granite
 
The Corporation 11/23 - Training de baza

The Corporation 12/23 - Administrarea perceptiei
 
The Corporation 13/23 - Ca un bun vecin

The Corporation 14/23 - O petrecere privata
 
The Corporation 15/23 - Triumful momelii

The Corporation 16/23 - Avansarea in fata
 
The Corporation 17/23 - Conturile tulburatoare

The Corporation 18/23 - Plan de expansiune
 
The Corporation 19/23 - De partea cea buna

The Corporation 20/23 - Preluare ostila
 
 The Corporation 21/23 - Democratie SRL
 
The Corporation 22/23 - Psihoterapii

The Corporation 23/23 - Prognoza

Proteste impotriva TSA (securitatii de pe aeropoarte) de Ziua Recunostintei

Ziua Recunostintei - o zi de sarbatoare foarte apreciata de americani a fost aleasa pentru a protesta impotriva noilor masuri de siguranta de pe aeropoarte. De altfel pentru ce sa fii recunoscator intr-un stat in care nu prea mai ai libertati desi natia ta era inainte insasi simbolul libertatii. Felicitari de initiativa si spre mai multe astfel de demersuri.  Din nefericire insa, marea masa traieste inca in negare si multi se arata inca bucurosi sa fie scanati, radiati si unii pipaiti in zonele intime fara sa realizeze ce se intampla, si cel mai important - FARA SA LE PESE ! Pedofili si oameni care nu-si gasesc de lucru in alte parti ajung sa aiba astazi meseria de a te pipai si viola. Altii la fel de nepregatiti, ajung sa te radieze si sa te vada dezbracat pe ecrane. E raiul lor pe pamant, iar "oilor" nu le pasa. Cu asa oameni la ce poti sa mai speri pentru viitor ? La o viata robotica ? Doar o mare transformare, care sa ne zguduie pe toti din temelii e singura noastra sansa.

"Ignoranta este o buruiana daunatoare, pe care dictatorii o pot cultiva printre nataraii lor, dar pe care nici o democratie nu şi-o poate permite printre cetatenii sai."
 "Ignoranta este o nenorocire voluntara."

Am ales inregistrarea de mai jos, deoarece exprima sentimentele si emotiile trezite in mine referitoare la aceasta situatie. Am sa traduc din inregistrare:
"Mi-e sila de TSA si de guvernul care ne spune mereu ce trebuie sa faca ei pentru noi. Deci acum e in regula ca orice strain sa te pipaie, pe tine, sotul sau sotia, copii, oriunde vor ei. Si este in regula sa te forteze pe tine in masinarii cu raze X ca si cum nu ar fi nici un pericol in asta.
Americani, TREZITI-VA ! Voi deja aveti camere amplasate peste tot si dispozitive GPS care sa va monitorizeze orice miscare. Si toate informatiile voastre online pot fi distribuite oricui doreste. 
Cand ati decis sa renuntati la toate drepturile voastre umane ? Cand ati devenit voi roboti ? Voi imi faceti sila.
Ziua Recunostintei sau oricare alta zi nu este un motiv pentru a vi se incalca intimitatea. Securitatea acestei tari nu are nimic de a face cu corpurile noastre dezbracate. 
America, ai inteles totul gresit !"


Renunta la drepturile tale si dezbracarea !:



ABC producer says TSA agent felt inside her underwear  


Mai cititi si:
Miscare impotriva noilor scannere si a masurilor abuzive de siguranta
Primul scandal consecinta a noilor scannere de pe aeroporturi
 Perversiunea este in regula daca este facuta de autoritati
Intimidare pe fata - "Avantajele" monitorizarii
Intimidarea jurnalistilor - libertatea cuvantului pe cale de disparitie in America
Teoria Conspiratiei - Taberele FEMA / Stat politienesc
Se da verde la turnatorii voluntari - Reclama-ti vecinul daca plateste cash sau isi trage draperiile in casa. O fi terorist.
America in trasnformare - stat politienesc ce vizeaza victimele si nu infractorii
Adevarul despre cipuri si monitorizare - Katherine Albrecht

miercuri, 24 noiembrie 2010

Intimidarea jurnalistilor - libertatea cuvantului pe cale de disparitie in America

S-a  iscat o valva pe internet ieri cand o jurnalista RT a fost arestata, in timp ce filma protestele din fata Fort-ului Benning - fort poreclit si "scoala de asasini". Kayleen Forde a fost arestata impreuna cu alti protestatari desi era reporter si doar isi facea datoria. Dupa eliberare a putut vorbi despre ce s-a intamplat. Relatarea ei arata cum 1 Amendament nu mai este valabil in America si cum se incearca intimidarea presei libere, cu speranta de a speria viitorii reporteri sa mai filmeze anumite locatii si situatii. Ea dupa ce a fost retinuta abuziv a stat peste 30 de ore inchisa, a avut parte de un proces cum vedem prin tarile totalitare, fara drept de aparare, toate acuzarile au fost acceptate de judecator si nu a avut mai nimic de spus sau de facut in apararea sa deoarece nu i s-a dat voie.
Toate acestea vin dupa o serie de dezvaluiri cum ca politia se infiltreaza printre protestatari si incearca sa inflameze spiritele sub deghizarea unor protestatari autentici. Sau ca politistii incep sa retina persoane care filmeaza sau pozeaza la evenimente, si in plus incep ei insisi sa filmeze oamenii prezenti pentru ca apoi sa poata sa-i verifice in bazele de date si sa-i intimideze sau cine stie ce altceva sa le faca.


Mai cititi si:
Teoria Conspiratiei cu Jesse Ventura - Taberele FEMA/Statul Politienesc
America in transformare - stat politienesc ce vizeaza victimele si nu infractorii

Atacul Nord-coreenilor este orchestrat sau nu ?

Unul dintre misiunile principale ale acestui blog este sa ridice intrebari si nu sa inghita din prima informatia asa cum vine ea.
In contextul politic in care traim, astfel de evenimente precum cel de ieri rar se intampla fara sa fie planuite cu un scop bine ales. In era informationala, in care avem sateliti ce alcatuiesc o retea in jurul pamantului (mult prea multi pentru necesarul vizibil), in care exista tehnologi avansate, multe dintre ele fara a fi publice, nu se intampla evenimente de anvergura fara ca multa lume din spatele butoanelor si a camerelor sa nu le stie.
Atacul de astazi al Koreei de Nord asupra unei insule de la granita sud-coreeana nu a fost in esenta ei un eveniment grandios sau cu distrugeri masive. Insa gestul in sine si apoi alarma internationala data a creeat un efect de panica intr-o regiune oricum fierbinte. Nord-coreeni au "sicanat" sud-coreenii in repetate randuri si se cunoaste tensiunea dintre cele 2 tari. Insa daca Koreea de Nord ar fi vrut sa actioneze cu adevarat, probabil ar fi facut asta intr-un mod mai complex decat s-a intamplat.

La cateva ore bune dupa atac incep sa apara si primele intrebari si opinii despre care vreau sa va scriu, deoarece sunt gandurile multora care urmaresc cu atentie ce se intampla in lume.

Atacul apare la scurt timp dupa intalnirea G20 de la Seoul si dupa intalnirea Nato de la Lisabona. Prima intalnire mai degraba pentru ochii lumii, deoarece nu s-au luat masuri concrete, iar Statele Unite impreuna cu tot mai stearsa figura internationala a lui  Obama nu a reusit sa se impuna in nici un fel, aratand inca odata schimbarea puterilor lumii. Cat priveste intalnirea NATO a fost cam la fel inafara de prezenta Rusiei, prezenta care Obama si-a asumat-o ca fiind istorica, desi putea fi interpretata ca o nevoie imperioasa de a-si face aliati intr-un context tensionat cu mari puteri precum China si Rusia. Pe urma economia americana este pe punct de colaps iar dolarul a luat-o incet la vale pana la inceputul acestei luni, cand datorita prim-planului reintors catre Europa (ca intr-un joc de ping-pong) cu problemele sale deloc noi, moment cand a inceput o reapreciere semnificativa din nou nefundamentata.
In acest context America are o singura sansa sa se relanseze economic si sa-si reaprecieze dolarul. Si anume un razboi. Obama sustinea sus si tare ca isi va retrage trupele din Afganistan dupa ce tara a fost distrusa pana in temelii. S-a intamplat oare asta ? In Afganistan inca se moare, totul merge ca inainte, nu mare lucru s-a schimbat. Si asta pentru ca Statele Unite nu isi prea permit sa iasa din zone de tensiune sau din eventuale razboiae, deoarece e cam singura industrie care e profitabila momentan pentru ei.
Atacul asupra Iranului era o idee buna si au fost momente cand existau premise de declansare. Probabil ceva s-a intamplat in culise si planul a esuat, sau a fost amanat.
Pe de alta parte noile scandaluri pe tema scannerelor si securitatii de pe aeropoarte, scandaluri care incep sa prinda contur pana si pe mass-media faceau iminenta nevoia de o noua tentativa terorista sau ceva similar pentru a reintari importanta "sigurantei" noastre. Avand in vedere ca riscul de muri intr-un atac terorist este mult mai mic decat riscul de a muri de supraponderabilitate, orice poate fi justificat de acesti indivizi.
Acum ne punem intrebarea, acest atac are ca si substrat intentia de a introduce noi masuri de siguranta sau de a le fortifica pe cele existente ? Acest atac are ca intentie reevaluarea dolarului sau un nou motiv de invazie americana undeva ? Sau este vorba de o simpla inscenare care sa dea motiv pentru a distruge odata pentru totdeauna Koreea de Nord, tara care sta pe batatura multora de multa vreme.  In contextul actual aceste motive nu pot fi omise, mai ales ca Obama deja si-a exprimat indignarea si a afirmat ca nu va permite astfel de represalii. Sa nu uitam ca razboiul este foarte profitabil pentru unii si marturie stau toate marile razboaie din istorie in frunte cu cele 2 razboaie mondiale. In mod curios China a interzis stocarea de petrol si carbune spunand ca este pentru restabilirea preturilor, insa masura poate fi interpretata si ca o pregatire de razboi.
Ramane sa urmarim consecintele in aceste vremuri tulburi pentru toata lumea.

Mai cititi si:
Miscare impotriva noilor scannere si a masurilor abuzive de siguranta.
Paritate EUR/USD un plan esuat? Razboi cu Iranul ?
Rachete, arme secrete, etalari de arsenal - cu ce scop ?
Scandalul WikiLeaks - cea mai "cantitativa" scurgere de informatii secrete

luni, 22 noiembrie 2010

Date importante despre vaccinurile copilarieie - aviz parintilor

Dr. Robert S. Mendelsohn, M.D.
“Cea mai mare amenintare legata de bolile copilariei isi are originea in efortul periculos si ineficient facut pentru de a le preveni.” – dr. Robert S. Mendelsohn. OREIONUL, POJARUL, RUBEOLA, TUSEA CONVULSIVA, DIFTERIA, VARICELA, TUBERCULOZA, SINDROMUL DE MOARTE SUBITA LA SUGAR (SMSS), POLIOMIELITA. Scriind despre pericolele vaccinarii in masa, stiu ca acesta este un concept pe care il veti gasi dificil de acceptat. Vaccinarile au fost atat de iscusit si agresiv promovate, incat cei mai multi parinti le considera “miracolul” care a eliminat multe boli temute din trecut. In consecinta, a te opune lor frizeaza nebunia. Pentru un medic pediatru, a ataca ceea ce a devenit “painea si cutitul” practicii medicale pediatrice, este echivalent cu negarea infailibilitatii papei de catre un preot catolic.
Stiind acest lucru, nu pot decat sa sper ca veti pastra totusi o minte deschisa in timp ce cititi expunerea mea. Multe din ceea ce ati fost facuti sa credeti despre vaccinari, pur si simplu nu sunt adevarate. Nu numai ca am indoieli mari in legatura cu vaccinarile; daca ar fi sa-mi urmez convingerile personale profunde, v-as indemna sa respingeti toate inocularile destinate copilului dvs. Nu voi face asta pentru ca parintii din aproape jumatate din statele SUA au pierdut dreptul de a face aceasta alegere. Medicii, nu politicienii, au solicitat legi care forteaza parintii sa-si vaccineze copiii, ca o conditie obligatorie pentru admiterea in scoli.
Chiar si in aceste state, ati putea totusi sa va convingeti pediatrul sa elimine componenta pertussis (tuse convulsiva) din vaccinul DTP (Diftero-Tetano-Pertussis). Acest vaccin, care apare ca cel mai amenintator dintre toate, este atat de controversat, incat multi doctori au devenit anxiosi in momentul in care trebuie sa-l administreze, temandu-se de actiuni juridice de malpractice. Intr-adevar, ar trebui sa fie speriati, pentru ca intr-un proces recent din Chicago, un copil invalidat de vaccinul anti-pertussis a primit 5,5 milioane $ despagubiri. Daca medicul dvs. este in aceasta stare de spirit, exploatati-i frica, fiindca este in joc sanatatea copilului dvs.

Desi am administrat vaccinuri in primii ani ai carierei mele medicale, am devenit un oponent neclintit al inocularilor in masa datorita multiplelor pericole pe care acestea le prezinta. Subiectul este atat de vast si complex incat merita o carte in sine. In acest articol trebuie sa ma limitez la a-mi enumera obiectiile impotriva zelului fanatic cu care pediatrii injecteaza proteine straine in corpul copilului dvs. fara macar sa stie ce rau pot face acestea.

Iata esenta ingrijorarii mele:

1. Nu exista dovezi stiintifice convingatoare ca vaccinarea in masa a dus la eradicarea vreunei boli a copilariei. Desi este adevarat ca unele boli ale copilariei, candva foarte frecvente, au scazut in incidenta sau au disparut dupa introducerea vaccinarii in masa, nimeni nu stie de ce. Mai degraba imbunatatirea generala a conditiilor de trai poate fi motivul. Daca vaccinarile ar fi fost motivul disparitiei acestor boli in SUA, ne putem intreba de ce ele au disparut simultan si in Europa, unde vaccinarea in masa nu s-a practicat?

2. Se crede ca vaccinul anti-poliomielita Salk a determinat oprirea epidemiei de poliomielita care a afectat copiii americani in anii 1940 si 1950. Daca este asa, de ce epidemia de poliomielita s-a oprit, de asemenea, si in Europa, unde vaccinul anti-polio nu a fost folosit extensiv? O intrebare si mai relevanta este : de ce vaccinul cu virus Sabin este inca administrat copiilor cand dr. Jonas Salk, care a preparat primul vaccin anti-polio din lume, arata ca vaccinul cu tulpina Sabin este cel care cauzeaza in prezent cele mai multe cazuri de poliomielita la copii? Continuarea vaccinarii fortate a copiilor cu acest vaccin este o practica medicala irationala care confirma parerea mea ca medicii repeta cu consecventa greselile. Situatia este identica cu incapatanarea lumii medicale de a renunta la vaccinarea anti-variolica la 3 decenii dupa disparitia bolii, cand vaccinul ramasese singura sursa de contaminare si deces prin variola. Ganditi-va la acest fapt ! Timp de 30 ani, copiii au murit din cauza vaccinului anti-variola, desi nu mai erau amenintati de boala naturala.

3. Exista riscuri semnificative asociate cu fiecare vaccin si numeroase contraindicatii care fac ca administrarea vaccinurilor sa fie riscanta pentru copiii dvs. Cu toate acestea, medicii le administreaza de rutina, de obicei fara sa avertizeze parintii asupra riscurilor si fara sa cerceteze initial daca respectivele vaccinuri nu sunt contraindicate pentru un anumit copil. Nici un copil n-ar trebui vaccinat fara a se investiga initial existenta unei posibile contraindicatii. Cu toate acestea, mici armate de copii stau aliniati in clinici pentru a primi injectia in brat, fara ca parintii lor sa puna vreo intrebare!

4. In timp ce multitudinea de reactii adverse postvaccinale pe termen scurt este cunoscuta (dar rareori explicata), nimeni nu stie care sunt consecintele pe termen lung ale injectarii de proteine straine organismului omenesc in corpul copilului dvs. Si mai socant este faptul ca nimeni nu face nici un efort coerent ca sa afle.

5. Exista suspiciunea crescanda ca vaccinarea impotriva bolilor relativ inofensive ale copilariei este responsabila de cresterea dramatica a bolilor autoimune, crestere aparuta dupa introducerea vaccinarii in masa a copiilor.

E vorba de boli de temut, ca leucemia, cancerul, artrita reumatoida, scleroza multipla, boala Lou Gehrig, lupusul eritematos si sindromul Guillain-Barre. O boala autoimuna poate fi definita simplu ca o situatie in care mecanismele de aparare ale organismului nu pot face distinctia intre invadatorii straini si propriile tesuturi si, in consecinta, isi distruge propriile structuri. Am dat oare oreionul si pojarul pe cancer si leucemie?

Am subliniat aceste probleme pentru ca probabil pediatrul dvs. nu va va preveni asupra lor. La Forumul Academiei Americane de Pediatrie (AAP) din 1982 s-a propus o rezolutie care ar fi asigurat informarea parintilor asupra riscurilor si beneficiilor vaccinarii. Rezolutia indemna ca “sa se faca cunoscute intr-un limbaj simplu, pe intelesul oricarui parinte rational, riscurile si beneficiile vaccinurilor de rutina, riscurile bolilor impotriva carora se vaccineaza si managementul celor mai frecventa reactii adverse”. Se pare ca medicii adunati acolo n-au considerat ca “un parinte rational” are dreptul la acest tip de informatie pentru ca au respins rezolutia!

Controversa amara in legatura cu vaccinarile, dusa in interiorul profesiei medicale, nu a scapat atentiei presei. Un numar din ce in ce mai mare de parinti refuza vaccinarea copiilor lor, suportand sanctiunile legale in consecinta. Parintii ai caror copii au suferit vatamari ireversibile dupa vaccinare nu se mai resemneaza cu situatia si intenteaza actiuni in justitie impotriva producatorilor de vaccinuri sau a medicilor care au administrat vaccinul. Unii producatori au stopat productia de vaccinuri, iar cei care inca le produc, extind an de an lista contraindicatiilor vaccinarii.
Existenta vaccinarilor obligatorii face ca pacienti care altfel n-ar avea nici un motiv sa se prezinte la pediatru, sa fie obligati sa vina periodic doar pentru vaccinare; astfel, vaccinarile au devenit “painea si cutitul” practicii pediatrice. De aceea, pediatrii vor continua sa apere pana la moarte conceptul de vaccinare obligatorie.
Intrebarea pe care parintii ar trebui sa o puna este: A CUI MOARTE?

Ca parinte, numai dvs. puteti decide daca sa refuzati vaccinarea copilului dvs. sau sa riscati acceptand-o. Dati-mi voie sa va indemn ca, inainte de a va vaccina copilul, sa va inarmati cu informatiile despre riscurile potentiale si beneficiile vaccinarii si sa-i cereti pediatrului sa va argumenteze vaccinarile pe care le recomanda. Daca hotarati ca nu doriti sa va vaccinati copilul, dar legea statului in care locuiti spune ca trebuie, scrieti-mi si va pot oferi sugestii despre cum va puteti redobandi libertatea de a alege.

Preluare:  Badpolitics.ro

Mai cititi si:
Incepe programul de vaccinare - voi vreti sa va vaccinati copii ?

duminică, 21 noiembrie 2010

20 noiembrie a fost desemnata ca fiind Ziua Internationala Anti-Chemtrails

Nu am de gand sa las acest subiect inchis prea repede si voi reveni asupra lui de cate ori va fi cazul, deoarece ne priveste pe toti in mod direct. Sper ca ati vizionat documentarul What in the world are they spraying care l-am postat exact in data de 20 noiembrie, desemnata Ziua Internationala Anti-Chemtrails. Cu ocazia aceasta s-a infiintat o pagina speciala pe Facebook, pagina care insa a fost stearsa peste noapte.
Versiunea in engleza va fi repostata curand, pana atunci cei interesati pot accesa versiuni ale paginii sterse în limba franceză, in limba greacă, sau in spaniolă. Pentru a afla mai multe despre darele mortii puteti viziona o serie de filme documentare si diverse marturii zguduitoare la adresa www.i-openers.net.

Tot ieri a avut loc la Brasov o conferinta cu tema CHEMTRAILS – DARELE MORŢII, organizata de Asociatia pentru Apararea Drepturilor şi Libertatilor Cetatenesti. Inca nu am materiale despre ce a fost la aceasta conferinta, insa am sa le postez cum apar ele. Ar fi indicat sa se faca astfel de conferinte in fiecare oras din Romania pentru ca ne include pe noi toti.

Intre timp mi-ar placea daca ar exista cat mai multe analize facute la solurile si apele din Romania, in zonele in care apar aceste chemtrails, zone care nu sunt deloc putine - ele includ cam toate ariile populate. Ne intereseaza in mod special valorile de aluminiu si de bariu. Cei care detin astfel de documente, analize facute sunt rugati sa trimita email pe: lumeaincaretraim@yahoo.com

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Miscare impotriva noilor scannere si a masurilor abuzive de siguranta

Aminteam zilele trecute de documentarele din seria Teoria Conspiratiei de Jesse Ventura si iata ca revin cu acest nume deoarece Jesse a luat decizia zilele trecuta sa nu mai zboare pe nici o linie comerciala atata vreme cat normele noi de securitate sunt in functiune. Avand in vedere ca el are un implant la solduri cu titan nu se poate supune acestor radiografii, astfel ca trebuie sa treaca prin perchezitiile corporale, care au ajuns sa depaseasca gradele de molestare sexuala. Perchezitia se face tot mai agresiv pana la strangerea organelor genitale pentru a le verifica intemeiat, ajungand pana la santul posterior dintre fese. Dupa mai multe umilinte de acest gen nu a mai suportat si a spus "ajunge". "Daca alta optiune nu am momentan, atunci renunt la a mai zbura pe liniile comerciale" - a spus el. "Eu nu inteleg de ce guvernul este responsabil de securitatea de pe aeropoarte si nu liniile aeriene luate separat, astfel as putea sa aleg cu cine vreau sa zbor."

Tot mai multa lume refuza sa se supuna radiatiilor, insa sunt supusi procedeului umilitor de pipaire mai mult sau mai putin brutala a partilor intime. Alex Jones spune ca e doar un pas spre dezumanizare si submisie totala fata de organele statului, neavand nici un rol de siguranta ci doar de supunere pura. In conceptiunea sa mai un pas pana cand o sa vrea sa intre in cavitati, daca intelegeti ce spun.

Gerald Celente aminteste de un caz in care langa el o batranica de peste 80 de ani, a fost luata la control deoarece avea siringa si ace in poseta, asta pentru ca era diabetica, lasata desculta si dusa la perchezitionare. "Cat de prost sa fii tu ca organ sa nu poti face nici o diferenta intre cine este un presupus infractor si cine nu".

Ron Paul a introdus un nou proiect legislativ impotriva acestor abuzuri, asemanandu-ne cu niste vite datorita procedeelor prin care ne supunem.
De ce suntem cu totii tratati ca niste teroristi, adica esti vinovat pana cand nu se dovedeste altfel. Parca era natural sa fie invers.

Procesele pe rol impotriva acestor masuri incep sa prinda contur, oameni care nu mai suporta, care se considera hartuiti, maltratati si radiati. Unii incep sa ameninte ca dau in judecata daca sunt maltratati la "oua", altii nu mai vor radiatii. Cazul recent al unui pilot care a refuzat sa se mai supuna la radiatii de cateva ori pe saptamana si a fost dat afara, a facut inconjurul net-ului. Lucratorii din domeniu incep si ei sa devina reticenti la numarul mare de radiatii la care trebuie sa se supuna saptamanal sau chiar zilnic. Era si cazul daca ma intrebati pe mine. Apoi sunt tot mai multi oameni de afaceri si turisti care refuza sa mai faca vizite in state pentru ca devine tot mai mult un stat totalitar si nu doresc sa treaca prin nebunia de pe aeropoarte. Altii care aveau inainte doar tranzit in America, isi aleg bilete care sa ocoleasca tara.
Tot mai multe scandaluri si informatii ies la iveala pe aceasta tema. Cei care detin actiuni la companiile producatoare au relatii directe cu statul sau sunt chiar in functii. Pe urma imaginile care te arata dezbracat si care se spunea la inceput ca nu pot fi stocate in sistem au fost dovedite la 5 luni ca fiind arhivate. Minciuni peste minciuni si multa toleranta inca in randul celor ce accepta si se supun.

Eu analizez datele si gandesc intr-un mod simplu. Procedeul este cam asa: inscenezi o situatie de panica sau alarma falsa terorista si apoi iesi rapid cu o conferinta de presa ca suntem cu totii in pericol si statul trebuie sa ne apere prin noi masuri de siguranta. Nu conteaza ca cel implicat in asta era trecut pe liste teroriste si de supraveghere si ca la un simplu control de pasaport putea fi retinut, nu conteaza ca in filmari se vedea evident ca si el era surprins si speriat ca i s-au aprins chilotii ca si cum nu stia ca are ceva asupra lui. Toate acestea nu conteaza. Ceea ce conteaza este imaginea data in presa si ce se spune pe subiect. Fa oamenii ca ei insisi sa-si doreasca siguranta din partea statului si gata le-ai luat libertatea. Apoi la nici cateva saptamani de la anunt tu deja pui in circulatie celebrele scannere, care in mod normal ar fi trebuit sa treaca printr-un sir lung de inventie, productie, verificare, testare etc. Nuuuuu -  asta nu s-a facut, iar cu o simpla logica de 2 bani puteai sa-ti dai seama ca acele scannere erau deja gata fabricate si asteptau ocazia sa intre in circulatie. Si oamenii s-au supus, familiile cu copii, toti s-au supus. Adica aproape toti.

Nimeni nu mai gandeste, e singura concluzie la care ajung. Pentru ca daca stateau oamenii sa se gandeasca 2 minute ajungeau la urmatoarele intrebari de bun simt. De ce cand merg la doctor si am nevoie de radiografie mi se spune sa nu abuzez de ele ? In general 1-2 pe an sunt maxim indicate pentru sanatate deoarece au de la potential cancerigen la infertilitate tot felul de efecte posibile. In plus cand faci radiografii iei masuri de siguranta cu ce poti avea asupra ta, sau de acoperire a zonelor genitale cu sorturi de cauciuc speciale.

Va redau cateva notiuni teoretice despre masurile de siguranta in cazul radiografiilor:
"Este cunoscut faptul ca tesuturile vii expuse radiatiilor X sufera alterari care, peste anumite limite, sunt incompatibile cu viata. Asemenea alterari nu sunt excluse nici in timpul examenelor radiologice, mai ales pentru personalul care manipuleaza aparatele. Ele se datoresc faptului ca actiunea vatamatoare a radiatiilor se manifesta prin cumularea de mici doze in timp indelungat. In incaperile in care functioneaza aparate de radiologie se raspandesc radiatii incidente direete si radiatii secundare emise din pacient, din stativul aparatului, din pardoseala si din mobilier. In timpul emisiunii, in intreaga incapere se creeaza o adevarata baie de radiatii. Pericolul trebuie cunoscut la justa lui valoare si diminuat prin masuri adecvate de protectie. Trebuie precizat ca radiatiile secundare, tertiare, etc au lungimi de unda din ce in ce mai mari si sunt din ce in ce mai putin penetrante, putand fi oprite chiar de haine. Iata de ce pericolul nu trebuie exagerat.
Persoanele care lucreaza in serviciile de radiologie, daca nu respecta cu strictete masurile de protectie, prin acumularea de doze mici de radiatii timp indelungat, pot suferi unele actiuni vatamatoare, si anume: a) leziuni ale pielii (radiodermita cronica a mainilor, gambelor si fetei), care se manifesta prin piele uscata datorita inhibarii functiilor glandelor sebacee si sudoripare, aparaaitia de telangiectazii, modificari in pigmentare, aparitia de ulcere trofice, cu potential de malignizare; b) leziuni ale organelor hematopoietice, caracterizate prin modificari ale seriei albe, leucopenii cu usoara eozinofilie si limfocitoza. Aparitia neutropeniilor reprezinta un semn de agravare, iar formele cele mai grave pot merge pana la anemii aplastice si leucemii; c) leziuni ale gonadelor, interesand elementele cele mai sensibile, si anume spermatogoniile si foliculii maturi ovarieni. Celulele secretorii glandulare, atat la femeie, cat si la barbat, sunt rezistente; d) leziuni ale oului fecundat in primele luni de sarcina, care in timpul organogenezei pot produce malformatii. Embrionul mai mare de 4-5 luni nu mai este sensibil in mod special la actiunea radiatiilor X; e) Prin fenomenul de ionizare, datorat in special radiatiilor cu lungime de unda mare, se produc cataracte timpurii; f) In fine ca un corolar al insumarii tuturor actiunilor nocive ale radiatiilorX, unii autori le acuza de producerea imbatranirii precoce.
Pentru personalul care manipuleaza aparatele de radiologie s-a stabilit de catre ,,Comisia internationala de protectie in radiologie”, Mexico, 1956, doza maxima admisa compatibila cu starea de sanatate, si anume: 0,l r pe saptamana, 5 r pe an, 50 r pana la varsta de 30 de ani si maximum 200 r pentru toata viata. Aceasta doza se considera primita pe suprafata corpului lucrand 6 ore pe zi in mediu de radiatii si ea reprezinta maximum admisibil fara ca organismul sa sufere un efect radiobiologic in tot timpul vietii.
Echipamentul de protectie al personalului de radiologie, sort si manusi confectionate din cauciuc care contine saruri de plumb sau bariu, cu un echivalent de absorbsie de 0,5 mm plumb, nu este suficient si nu exclude utilizarea celorlalte metode de protectie. Acest echipament, care acopera numai regiunile mai importante, se recomanda in special pentru medicii ce lucreaza la ecranul radioscopic.
Incaperile in care sunt instalate aparatele de radiodiagnostic se aleg cu grija, pentnu a fi izolate fata de salile de asteptare, cabinete medicale sau stomatologice, birouri, locuinte, adica izolate de oamenii care raman timp indelungat in incaperea respectiva prin specificul preocuparilor lor ti care pot fi iradiati accidental necontrolat. Este de preferat ca incaperile cu aparate roentgen sa aiba pereti exteriori sau spre culoare de trecere. Daca acest lucru nu este posibil se cere izolaroa peretilor mai subtiri de 30 cm cu tencuiala continand barita, vopsire cu vopsea de bariu sau captusirea lor cu tabla de plumb. Suprafata incaperilor minim acceptata este de 12 m2 pentru aparate dentare si 20 m2 pentru fiecare aparat de radiodiagnostic.
Spre deosebire de personalul de radiologie, care este iradiat pe toata suprafata corpului cu doze mici, dar repetate zilnic, iradiatii neprofesional suporta iradieri cantitative mai mari, dar pe zone limitate. Pentru acestia exista pericolul de a suferi leziuni radiologice ale pielii la nivelul portii de intrare, in cazul iradierilor repetate.
Se considera doza maxima la tegumente in zona portii de intrare a fasciculului de radiatii de 100 r.
Pentru limitarea iradierii bolnavilor se recomanda limitarea stricta a fasciculului de radiatii pe regiunea interesata, acoperirea cu materiale de protectie (sort de cauciuc plumbat) a sternului si gonadelor, intrebuintarea unei tehnici de precizie pentru a nu repeta examenul, intrebuintarea de materiale proaspete si de buna calitate (filme, revelator), precum si indicarea cu discernamant a examenului radiologic.
Desi nu poate fi incriminata iradierea radioiogica neprofesionala pentru aparitia leucemiilor si a tumorilor maligne si desi este de asemenea foarte greu sa se considere vinovata de aparitia unor malformatii ale nou-nascutilor, totusi este imperativ necesar ca medicii clinicieni sa cunoasca limitele si posibilitatile pe care le ofera examenul radiografic. Aceasta cunoastore constituie factorul de baza in vederea inlaturarii excesului de radiografii si a limitarii indicatiilor acestora."

Cat despre aceste scannere s-a ajuns la concluzia ca sunt de 10 ori mai nocive decat aparatele traditionale, si se fac pe banda rulanta fara sa se respecte nici macar normele minime de protectie. Ma intreb ce cap trebuie sa ai sa lucrezi in domeniu si sa te lasi iradiat uneori zilnic, fara macar sa stii ca starea de sanatate te lasa, nu esti insarcinata sau alte lucruri de minim bun simt ? Pe urma s-a vazut ca prin aceste scannere trec uneori si copii, femei insarcinate, batrani, etc. Nimeni nu te intreaba daca ai vreun risc, nu se face nici un filtru, nu ti se dau chiloti de protectie, nu ti se face nimic... esti lasat pur si simplu sa treci prin iradieri asa cum esti, indiferent de cate ori sau ce varsta ai. E nevoie ca tu sa spui ca nu vrei sau ca nu poti din pct de vedere medical sa te supui la asa ceva, pentru ca sa ai a 2-a optiune, nici ea in regula. Daca ai un implant si declansezi sistemul de alarma pentru metale vei trece la perchezitie abuziva corp la corp. Insa revenind la aparte, te mai poti mira ca in 5 ani faci o tumora pe creier, devii steril si alte nebunii ? Iar daca refuzi sa te lasi iradiat si dezbracat esti supus unor manevre denigratoare, ce atenteaza la intimitate si pentru multe persoane aceasta experienta devina traumatizanta, chiar pe viata. Ma repet din nou si din nou cu asta, poate ma aude cineva.

Asta este lumea in care vreti sa traiti ? Asta este libertatea noastra de alegere ? Fie te intorci in timp cu calatoriile, fie te supui ? Fie ai bani sa platesti statul, fie mori ? Astea sunt alegerile noastre. Ce mai trebuie sa se intample pana cand spunem STOP ? Cand se va atinge acel prag de limitare si suportabilitate. NU ajunge ?

Eu decid sa nu calatoresc in aeroporturi in care exista astfel de scannere, desi probabil ma va limita mult asta, insa limitarea e si mai mare atunci cand ma supun unor norme nocive pentru sanatatea mea atat mintala cat si psihica. Cat priveste insa perchezitiile corp la corp, am avut parte pana acum la 2, dar fara sa includa zona genitala. Nu stiu daca astazi pot garanta ca scap doar cu atat, insa e nevoie de o decizie pe care noi toti o avem de facut. Eu decid sa nu devin un sclav, voi ?

Aveti mai jos o compilatie de filmulete pe tema asta, primele cu cei amintiti mai sus + Ron Paul pe plan legislativ, restul despre miscarea care exista pe net impotriva acestor masuri.

Jesse Ventura refuzand sa mai zboare pe liniile comerciale:


Gerald Celente:


 Ron Paul la Fox News:


Ron Paul - "Ajunge":


Pasageri nemultumiti de noile reguli TSA mult mai invazive in perchezitiile corporale:


Pilot refuza sa mai treaca prin noile masuri de siguranta:


Abuz asupra pasagerilor:


Rezistenta in muzica:


Mai cititi si:
Primul scandal consecinta a noilor scannere de pe aeroporturi
 Perversiunea este in regula daca este facuta de autoritati
Intimidare pe fata - "Avantajele" monitorizarii
Se da verde la turnatorii voluntari - Reclama-ti vecinul daca plateste cash sau isi trage draperiile in casa. O fi terorist.
America in trasnformare - stat politienesc ce vizeaza victimele si nu infractorii
Adevarul despre cipuri si monitorizare - Katherine Albrecht